Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

730 μέρες γεμάτες Allyou.gr!

Σήμερα, εμείς, η ομάδα του Allyou, σβήνουμε το 2ο κεράκι μας και σε προσκαλούμε στο πάρτι μας! 



Πέρασαν ακριβώς 2 χρόνια από εκείνη την ημέρα που το Allyou έκανε την... επίσημη πρώτη εμφάνισή του. Δύο χρόνια γεμάτα μεγάλες επιτυχίες, μεγάλες χαρές και μεγάλες πρωτιές και ταυτόχρονα γεμάτα μεγάλα διλήμματα, μεγάλες ανατροπές και μεγάλες προσπάθειες.  

Μέσα σ' αυτές τις 730 ημέρες, η ομάδα μας "άλλαξε" αρκετές φορές: Χάσαμε τις ισορροπίες μας, τις ξαναβρήκαμε, τσακωθήκαμε, συμφιλιωθήκαμε, κάποιοι αποχώρησαν (;), κάποιοι άλλοι ήρθαν... Όλοι μας "μεγαλώσαμε", ωριμάσαμε, εξελιχθήκαμε. Γίναμε οικογένεια.   

Απόψε, λοιπόν, εμείς, παλιοί και νέοι, η (πολυμελής πια) οικογένεια του Allyou, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε αυτές τις 730 ημέρες, σβήνοντας το 2ο γενέθλιο κεράκι μας. Και -εννοείται ότι σε προσκαλούμε να έρθεις μαζί μας!   

Το πάρτι θα στηθεί -όπως πάντα- σε ένα μαγαζί που αγαπάμε πολύ -είναι κάτι σαν το σήμα κατατεθέν μας: το "Άμα λάχει στης Νεφέλης" (Καλλιδρομίου 69, Εξάρχεια). Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο, στα «πόδια» του λόφου του Στρέφη, το οποίο στεγάζεται στο κτήριο ενός παλιού δημοτικού σχολείο -γεγονός που το κάνει ιδανικό για τις "εξωσχολικές" συναντήσεις μας. Το καλοκαίρι, το προαύλιό του -με τις νεραντζιές, τις λεμονιές και τα γιασεμιά να μπλέκονται αρμονικά με τα τραπέζια, μεταμορφώνεται -ίσως- στην πιο νοσταλγική και όμορφη αυλή του κέντρου. 

amalaxei750.jpg

Απόψε το τραπέζι μας θα γεμίσει με τους πεντανόστιμους και εξαιρετικά προσεγμένους μεζέδες του: σιουφιχτά, μυζηθροπιτάκια με μέλι, κεφτεδάκια με ούζο και δυόσμο, κουσκουσάκι Θεσσαλονίκης, ξιδάτο λουκάνικο, χοιρινή τηγανιά με δενδρολίβανο, ποικιλία κρεατικών. Και φυσικά, όλα αυτά, συνοδεία άφθονης (παγωμένης) τσικουδιάς!

Την τούρτα μας, θα την αφήσουμε για το τέλος -για να την απολαύσουμε μαζί με τη μαστιχούλα-κέρασμα.

2 κεράκια, 1 "happy birthday", μια 15μελής οικογένεια.   

Έλα να μας βρεις απόψε. Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα μας αναγνωρίσεις, είμαστε αυτοί που θα κάθονται στο μεγάλο, κεντρικό τραπέζι. Αυτοί που θα γελάνε δυνατά, θα αγκαλιάζονται συχνά (και σφιχτά) και θα μιλάνε ακατάπαυστα.

Έλα να μας βρεις απόψε. Κερνάμε τσικουδιά, χαμόγελα, αγκαλιές και πολλή -αλλά πολλή- αγάπη. 

Σε περιμένουμε!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.