Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στο Ζάππειο μια μέρα περιπατούσα(με)...

Σήμερα η Χρύσα μάς βολτάρει στα στέκια της... κόρης της!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Σήμερα δεν θα την πάω μόνο στις κούνιες, της το υποσχέθηκα. Η μέρα ολόκληρη είναι αφιερωμένη στο μπουμπουκάκι μου! Θα χορτάσει βόλτες, θα παίξει με άλλα παιδάκια, θα κάνει ποδήλατο και ό, τι άλλο της κάνει κέφι.

Εννοείται ότι το μενού έχει κάθε μέρα κούνιες και ποδήλατο, όμως σήμερα θέλω να της κάνω όλα τα χατίρια, θέλω να το ευχαριστηθεί! Θα πάρω από το χεράκι, λοιπόν, τη 15 μηνών κόρη μου και μαζί θα αλωνίσουμε διάφορες περιοχές της Αθήνας που ευνοούν για παιχνίδι και πολύ… κυνηγητό!

Θα ξεκινήσω από μια σταθερή και original αξία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές! Το Ζάππειο Μέγαρο, το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις την βόλτα σου στο κέντρο της πόλης, χωρίς να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αυτήν. Στην παιδική χαρά δίπλα υπάρχουν κούνιες για τα πιτσιρίκια και άφθονο πράσινο, ενώ ακριβώς δίπλα βρίσκεται η Αίγλη (δύσκολο να μην την ξέρεις) για χαλαρό καφεδάκι και λαχταριστά γλυκά. Πιο δίπλα, ο Εθνικός Κήπος είναι ό,τι πρέπει για παιδικό παιχνίδι και γνωριμία με τα ζωάκια που βρίσκονται εκεί, ενώ μέσα στον Κήπο βρίσκεται και η παιδική βιβλιοθήκη, όπου διαρκώς διοργανώνονται θεματικά events για πιτσιρίκια. 

volta_zapio.jpg

Θέλω μετά να δούμε και λίγο θάλασσα, σκέφτομαι να την πάω στον αληθινό παράδεισο, την Μαρίνα Φλοίσβου είναι ό,τι πρέπει για βόλτα, καφέ, ποδηλατάδα και ασταμάτητο παιχνίδι στον διπλανό, μεγάλο, παιδότοπο ο οποίος έχει τα πάντα και συμφέρει (κούνιες, πλαστικά καράβια, τσουλήθρες κτλ.) Για να συνεχίσουμε το παιχνίδι θα χρειαστούμε δυνάμεις. Ιδανική επιλογή για φαγητό είναι τα Friday’s, μέσα στην Μαρίνα. 

volta_floisvo.jpg

Η μέρα θα κλείσει με το φανταστικό Kidom του Allou! Fun Park. Τι τέλεια! Κάθε φορά που την πάω εκεί νιώθει απέραντη ευτυχία. Το χαμόγελο από τα χείλη της δεν φεύγει. Όπως είθισται, θα μπούμε στο παιχνίδι  «ζαγοράκη» (φουσκωτά συγκρουόμενα σε νερό). Δεν ξέρω γιατί, αλλά με αυτό το παιχνίδι ξεκαρδίζεται. Λόγω ηλικίας, δεν έχω πολλές επιλογές στα παιχνίδια. Φεύγοντας, για να κλείσει γλυκά ή μέρα του κοριτσιού μου, θα της πάρω κάτι που της αρέσει πολύ! Τι είναι αυτό; Το κλασικό κόκκινο γλειφιτζούρι κοκοράκι!

 

kidom.jpg

kidom2.jpg

Πάω να ετοιμάσω το μπουμπούκι μου και να φύγω, μανούλες! 

Ακόμα κάθεστε;

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30