Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Pink way today!

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ ροζ για την Χρύσα - όχι κάτι ασυνήθιστο για αυτήν. Πάρε μια γεύση από τις εντελώς girly προτάσεις της!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Σου έχω πει πόσο αγαπώ το ροζ; Ψέματα, δεν το αγαπώ το λατρεύω. Για κάποιο λόγο με ηρεμεί και μου ανεβάζει τη διάθεση. Το ροζ συμβολίζει την θηλυκότητα, την τρυφερότητα, την παιδικότητα και την αθωότητα. Έχω παρατηρήσει ότι το χρώμα ροζ, με παίρνει μέσα από το χάος της ζωής, από περισπασμούς, καταστροφές και αναταραχές, δεσμεύοντάς με να χαλαρώνω και να πετώ όλες τις γκρι σκέψεις που με ταλανίζουν κατά περιόδους. Επίσης, με βάζει στην θέση να απαντήσω με το συναίσθημα απέναντι στη ζωή. 

Κάθε μέρα το ροζ υπάρχει στη ζωή μου, σήμερα όμως λέω να το παρακάνω! Pink βόλτα με Pink διάθεση, pink outfit  και pink επιλογές. Θα φορέσω την pink ολόσωμη φόρμα μου, θα μπω στο παραμυθένιο, όλο χάρη και γλύκα ροζάμαξό μου και θα φύγω για γαλλικό μανικιούρ. Στο coconut nails (Γεωργίου Παπανδρέου 6, Χαϊδάρι) τα κορίτσια ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ όταν τους ζητάω γαλλικό! Όχι το κλασικό, αντί για άσπρο τελείωμα βάζω ροζ με glitter! Απίστευτο; Τελείως girly και γουστόζικο! Αφού τελειώσω θα μπω στο cupcake αμάξι μου, θα βάλω να ακούσω τους αγαπημένους Pink Floyd με το «wish you were here» να… «καίνε» τα ηχεία!

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με Αναγνωστπούλου 6, Κολωνάκι! Θα επισκεφθώ για πολλοστή φορά τα λατρεμένα μου Pinko γιατί δεν σου κρύβω ότι έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό κάτι εκπληκτικές pink matte μπαλαρίνες, οι οποίες με γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, τότε που χόρευα πάνω στη σκηνή στο θέατρο Αλίκη… και κρυφοκοίταζα πίσω από τις κουρτίνες πριν ανοίξει η αυλαία.

Κουκλάκι ροζ πάνθηρα ξέρει κανείς που θα βρω; Το θέλω για την Κάτια μου (την κόρη μου), της  το έχω τάξει εδώ και καιρό. Έχω την αίσθηση ότι θα βρω στο «Γαϊτανάκι» (Ακαδημίας 18, Κολωνάκι). Ίδωμεν!

Θα κλείσω την μέρα μου με ένα 30 Mango Tango Recipe, ένα drink όνειρο! Φτιαγμένο από three olives mango vodka, coconut rum, pineapple juice and cranberry juice! Σερβιρισμένο με αρκετό τριμμένο πάγο σε ψηλόλιγνο ποτήρι. Που θα το πιω; Στο Athinaia Restaurant Καρνεάδου 25. Εκεί που κάναμε και το αξέχαστο party μας σαν allyou! 2 χρόνια κλείσαμε και προχωράμε!

Think Pink κι εσύ σήμερα και δεν θα χάσεις!

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.