Φθινοπωρινή βόλτα στη θάλασσα - AllYou.gr

Search

Φθινοπωρινή βόλτα στη θάλασσα

Θέλω να χαθεί το βλέμμα μου στο απέραντο γαλάζιο, να θυμηθώ λίγο το καλοκαίρι, να το νοσταλγήσω και να το καρτερήσω!

04 Οκτωβρίου 2016

Τι και αν φυσήξει λίγο παραπάνω; Τι κι αν ο ήλιος έχει θαφτεί και ξεκουράζεται με σκοπό να κάνει την βροντερή και "καυτή" εμφάνισή του το καλοκαιράκι ξανά; Τι και αν μερικές σταγόνες ερχόμενες από κύμα δυνατό προσγειωθούν στο πρόσωπό μου κι αφήσουν την αλμύρα να στεγνώσει πάνω μου; Μου αρέσει! Θέλω να δω θάλασσα, να φανταστώ και να κάνω σχέδια για το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Η θάλασσα αλλάζει χαρακτήρα ανάλογα με τις εποχές. Τώρα το φθινόπωρο φόρεσε τα μπλε σκούρα. Εκείνο το μπλε το βαθύ που άλλους τους φοβίζει και κάποιους άλλους τους ταξιδεύει, εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Χάνομαι, ηρεμώ, κάθε ανάσα μου και σκέψη, χτίζω στο μυαλό μου ωραίες εικόνες με ένα μέλλον ιδανικό και ελπιδοφόρο. Στη θάλασσα καταφεύγω, στη θάλασσα παραπονιέμαι, στη θάλασσα εμπιστεύομαι τα μυστικά μου, σε αυτήν! Στην καλύτερη φθινοπωρινή μου "φίλη".

Αφού τα πω με την "φίλη" μου θα κατευθυνθώ στην παρέα μου που θα με περιμένει στον Ιστιοπλοϊκό (Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς). Έχουμε να πούμε πολλά, να θυμηθούμε τα παλιά και να σχεδιάσουμε τα νέα. Να απολαύσουμε ζεστό καφέ και ανεπανάληπτα κουλουράκια βουτύρου που αλλού όμοιά τους δε θα βρεις. 

Κάθε φορά η θέα στο Μικρολίμανο είναι όλο και πιο όμορφη! Η καταπληκτική αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε πλοίο σε κάνει να θες να επισκεφθείς ξανά αυτό το μαγικό μέρος.

Μπορείς να πας από τις 10 το πρωί και να βολευτείς στα άνετα τραπεζάκια του Ιστιοπλοϊκού. Δοκίμασε πέρα από τους κλασικούς καφέδες, τα παγωμένα ροφήματα Chillino, όπως αυτό με την γεύση βανίλια και τα τριμμένα μπισκότα Oreo (θα με θυμηθείς). Μπορείς επίσης να συνοδεύσεις τον καφέ σου με ζεστά τοστ ή πανίνι. Μη βιαστείς να φύγεις, σήκω απλά από το τραπέζι σου και πήγαινε στον από κάτω όροφο στο κορυφαίο εστιατόριο που διαθέτει το κατάστημα και δοκίμασε θεσπέσιες γεύσεις θαλασσινών. Θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε νησί που την ψαριά στην έφερε φρέσκια ο ψαράς με το καΐκι του. Θα το ευχαριστηθείς! Μικρή μετακίνηση και πάλι έχει το πρόγραμμα, φύγαμε για πάνω πάλι. Η μουσική "βαράει" δυνατά, η κατάσταση έχει πάρει φωτιά και τo party μας περιμένει για ξέφρενο χορό και ποτά με θέα και φόντο πάντα την λατρεμένη μου θάλασσα!

Η Τρίτη μου σήμερα θα είναι πολύ ξεχωριστή, θα τη ζήσω σαν να είναι Σάββατο! Why not; Μπες κι εσύ στο δικό μου mood και ακολούθησέ με!

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!