Ώρα για χαλάρωση με τσάι στην Κοραή - AllYou.gr

Search

Ώρα για χαλάρωση με τσάι στην Κοραή

Μια μέρα με αρώματα και χρώματα!

11 Οκτωβρίου 2016

Δεν σου κρύβω ότι σήμερα θέλω κάτι πολύ χαλαρό, όχι πολλές μετακινήσεις. Θέλω όμως μια βόλτα με ουσία, νόημα, χρώμα, άρωμα, πρωτοτυπία και νέες εμπειρίες. Όλα αυτά που ζητάω ξέρω που θα τα βρω. Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ που μίλησα στο τηλέφωνο με την κολλητή μου την Ελευθερία με έκανε να πάω τρέχοντας στα Starbucks. Και τι δεν μου είπε, γι' αυτό θα την πάρω από το χέρι και θα πάμε στα Starbucks στην Κοραή 4 στην Αθήνα για  λόγο σοβαρό.

Τα Starbucks μου λέει φέρνουν τα ζεστά αρωματικά τσάγια Teavana… στην κούπα μας! Η νέα σειρά Τeavana Full Leaf Tea με ολόκληρα φύλλα τσαγιού, αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανανέωσης και ευεξίας.

τσαι.jpg

Μάλιστα από ότι μου είπε υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσει κανείς επτά αυθεντικές και ξεχωριστές γεύσεις ζεστών αρωματικών τσαγιών με ολόκληρα φύλλα από πράσινο, μαύρο τσάι ή βότανα με μοναδικές νότες η κάθε μια. Η νέα συλογή Teavana Full Leaf Tea διακρίνεται για τα αγνά και φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά της που υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης.

Θα με βάλει να δοκιμάσω ποικιλίες πράσινου τσαγιού Jasmine Pearls και Mint Citrus, ποικιλίες μαύρου τσαγιού English Breakfast, Earl Grey και Chai καθώς και ποικιλίες βοτάνων Hibiscus και Chamomile. Παρατηρώ επτά αυθεντικά χαρμάνια που συνδυάζουν παραδοσιακές με μοντέρνες γεύσεις τσαγιού, ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε γευστική απαίτηση. Για να δούμε τι από όλα αυτά θα μου αρέσει; Δεν βλέπω την ώρα να δοκιμάσω όλες τις γεύσεις και να μυρίσω όλα τα  αρώματα.

Μετά θα κατηφορίσω λίγο πιο κάτω και θα βρεθώ στο Mexicanos (Ιάκχου 8, Αθήνα) για γεύσεις που αποτελούν εμπειρία ζωής. Το φαγητό είναι υπέροχο, πολύ καθαρό και πεντανόστιμο! Νιώθεις σαν να τρως στο Μεξικό!

Ντύνομαι και φεύγω, ξεκινάει η περιπέτεια των αρωμάτων και των γεύσεων!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!