Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γιορτάζοντας την μόδα με ρυθμούς RnB

H Κέλλυ πάει AXDW και το γιορτάζει σε πάρτι με Drake, Fetty WapFuture...


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι πολύ χαρούμενη για την σημερινή βόλτα. Πέραν του ότι μου αρέσει η Παρασκευή για τους ευνόητους λόγους (αύριο Σ/Κ, yeiiii!), σήμερα έχω όχι έναν, αλλά δύο λόγους, για να θέλω να βγω έξω από το σπίτι μου και να διασκεδάσω.

Ο πρώτος, αφορά την μόδα. Σήμερα, ξεκινάει η δική μας "Εβδομάδα Μόδας", γνωστό και ως Athens Xclusive Designers Week, το οποίο πρωτοξεκίνησε πριν 10 χρόνια ως ένας θεσμός που επιτρέπει σε νέους Έλληνες σχεδιαστές μόδας, να παρουσιάσουν τις συλλογές τους. Όταν όμως το επίσημο Athens Fashion Week που γινόταν στο Ζάππειο, καταργήθηκε –λόγω του ότι δεν υπήρχαν τα αναγκαία για την διοργάνωσή του-, το AXDW, πήρε υπό μια έννοια, τον ρόλο αυτό. Και ευτυχώς για εμάς που αγαπάμε την μόδα, αλλά και για αυτούς που αγαπούν να δημιουργούν νέα μόδα, ο θεσμός αυτός στέκει ακόμα και 10 χρόνια μετά, γερός! Έτσι λοιπόν, θα γιορτάσω αυτή την περίσταση παρακολουθώντας μερικά από τα fashion shows που λαμβάνουν μέρος σήμερα στον χώρο του Ζαππείου. 

Το πρόγραμμα ξεκινάει σήμερα στις 17.30 με το show του Νάσσου Ντότσικα, αλλά νομίζω ότι θα είμαι just in time για το show της Rita Pateroni. Οι δύο σχεδιάστριες του brand, Rita και Liana είναι γνωστές για τα πάντα εντυπωσιακά νυφικά φορέματα που δημιουργούν, οπότε είμαι περίεργη να δω τι θα έχουν ετοιμάσει τώρα, παίρνοντας και μια γεύση για όλες τις νέες τάσεις στα bridal φορέματα. Βέβαια, ο βασικός λόγος που θέλω να παρευρεθώ σήμερα στο event είναι για το show του Βλάση Χολέβα. Περιμένω λοιπόν με κομμένη την ανάσα να παρακολουθήσω την νέα του συλλογή AVH by Vlassis Holevas, μια πιο προσιτή σειρά ρούχων που περιλαμβάνει σύγχρονα και avant-garde κομμάτια του σχεδιαστή, σε καλύτερες τιμές.

Και πότε η μουσική δεν αποτέλεσε έμπνευση για την μόδα, γι' αυτό και έχω σκοπό να συνεχίσω την βραδιά μου ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική. Όπως σου είπα, έχω δύο λόγους να είμαι ενθουσιασμένη για την σημερινή η μέρα. Ο δεύτερος λοιπόν είναι η έναρξη των καλύτερων RnB πάρτυ της Αθήνας. Για 4η συνεχή χρονιά, το Bubble Butt Party, επιμένει να κάνει τις Παρασκευές μας πιο ενδιαφέρουσες και σίγουρα πιο… χορευτικές. Φέτος, το πάρτυ επιστρέφει στον χώρο του The Penthouse (Τριπτολέμου 31, Γκάζι) και υπόσχεται χορό μέχρι το πρωί, υπό τα tunes των djs Rider, Goodfella, Tht, Ritmo και των δύο MCs, Saintton και Abnormal. Εάν λοιπόν λατρεύεις τον Drake, τον Fetty Wap, τον Future και όλους τους ράπερ της γενιάς μας (και όχι μόνο), τότε επιβάλλεται να έρθεις. Και μην ανησυχείς. Αν χάσεις το opening δεν πειράζει. Οι djs θα είναι εκεί κάθε Παρασκευή οι οποίοι σε… προκαλούν, να περάσεις απλά, καταπληκτικά.

Πάρε μια γεύση από τώρα…

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat