Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Happy hour για κοκτέιλ και... street noodles!

Σαν λάτρης της καλοπέρασης και του καλού φαγητού, η Αναστασία έχει  και σήμερα να σου προτείνει τα καλύτερα.



Να σου εξομολογηθώ ότι έχω την αίσθηση πως είμαι η μεγαλύτερη και πιο εθισμένη γλυκατζού που μπορεί να κυκλοφορεί ανάμεσά σας. Λατρεύω τις τάρτες καραμέλας, τις λεμονόπιτες, τα ζεστά κρουασάν, τις σοκολατόπιτες, τα προφιτερόλ, τα τσιζκέικ, τα μιγλφέιγ λεμονιού,τις  μηλόπιτες και... δεν συνεχίζω άλλο γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ. Λοιπόν, τα ωραιότερα γλυκά τα βρίσκω σε ένα πανέμορφο μικρό μπιστρό του Κολωνακίου, το Πορτατίφ (Σίνα 21, τηλ: 2103621866). Η ζεστή, ρετρό σάλα του, το cozy πατάρι και τα τραπεζάκια στη μίνι βεράντα για τις μέρες με λιακάδα, με προτρέπει να απολαύσω εδώ το μεσημεριανό μου καφεδάκι, συνοδεία κάποιου από τα εδέσματα (τα οποία κυμαίνονται από 1,50 ως 3€).

Μετά σειρά έχει το Street Wok, είναι η ιδανική επιλογή για τα πιο νόστιμα… street noodles που έχεις φάει ποτέ (Πανόρμου 115) υπολόγισε γύρω στα 4-5€ το κουτί. Μην παραλείψεις να συνοδεύσεις τα noodles σου με τις καταπληκτικές σάλτσες που σερβίρουν γλυκές-ξινές. 

Αφού απολαύσω το φαγητό μου θα τρέξω για το αγαπημένο μου Όμικρον (Λέκκα 12, Σύνταγμα). Επειδή τελευταία έχει γίνει μόδα το happy hour, να σε ενμερώσσω ότι το δικό τους  happy hour είναι κάθε Πέμπτη με επιλεγμένα κοκτέιλ του καταλόγου που σίγουρα θα θες να δοκιμάσεις! Η κλασική σταθερή αξία του μαγαζιού είναι το Mojito Diabl, με Tequila, Creme de Cassis, δυόσμο, χυμό lime και Sprite. Το έχω τιμήσει πολλάκις. Σήμερα θα πάρω ένα cosmopolitan, το αποφάσισα! 

Κορίτσια έφυγα γιατί η ώρα περνάει, ραντεβού the next week!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;