Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Happy hour για κοκτέιλ και... street noodles!

Σαν λάτρης της καλοπέρασης και του καλού φαγητού, η Αναστασία έχει  και σήμερα να σου προτείνει τα καλύτερα.



Να σου εξομολογηθώ ότι έχω την αίσθηση πως είμαι η μεγαλύτερη και πιο εθισμένη γλυκατζού που μπορεί να κυκλοφορεί ανάμεσά σας. Λατρεύω τις τάρτες καραμέλας, τις λεμονόπιτες, τα ζεστά κρουασάν, τις σοκολατόπιτες, τα προφιτερόλ, τα τσιζκέικ, τα μιγλφέιγ λεμονιού,τις  μηλόπιτες και... δεν συνεχίζω άλλο γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ. Λοιπόν, τα ωραιότερα γλυκά τα βρίσκω σε ένα πανέμορφο μικρό μπιστρό του Κολωνακίου, το Πορτατίφ (Σίνα 21, τηλ: 2103621866). Η ζεστή, ρετρό σάλα του, το cozy πατάρι και τα τραπεζάκια στη μίνι βεράντα για τις μέρες με λιακάδα, με προτρέπει να απολαύσω εδώ το μεσημεριανό μου καφεδάκι, συνοδεία κάποιου από τα εδέσματα (τα οποία κυμαίνονται από 1,50 ως 3€).

Μετά σειρά έχει το Street Wok, είναι η ιδανική επιλογή για τα πιο νόστιμα… street noodles που έχεις φάει ποτέ (Πανόρμου 115) υπολόγισε γύρω στα 4-5€ το κουτί. Μην παραλείψεις να συνοδεύσεις τα noodles σου με τις καταπληκτικές σάλτσες που σερβίρουν γλυκές-ξινές. 

Αφού απολαύσω το φαγητό μου θα τρέξω για το αγαπημένο μου Όμικρον (Λέκκα 12, Σύνταγμα). Επειδή τελευταία έχει γίνει μόδα το happy hour, να σε ενμερώσσω ότι το δικό τους  happy hour είναι κάθε Πέμπτη με επιλεγμένα κοκτέιλ του καταλόγου που σίγουρα θα θες να δοκιμάσεις! Η κλασική σταθερή αξία του μαγαζιού είναι το Mojito Diabl, με Tequila, Creme de Cassis, δυόσμο, χυμό lime και Sprite. Το έχω τιμήσει πολλάκις. Σήμερα θα πάρω ένα cosmopolitan, το αποφάσισα! 

Κορίτσια έφυγα γιατί η ώρα περνάει, ραντεβού the next week!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;