Όρεξη για Κυκλάδες, μέλι και reunion… - AllYou.gr

Search

Όρεξη για Κυκλάδες, μέλι και reunion…

Σήμερα η Χρύσα θα πάει στην Πετρούπολη για reunion και καλοπέραση!

20 Μαρτίου 2017

Πόσο τα αγαπώ αυτά τα κορίτσια; 6 μπαλαρίνες, φίλες παιδικές για πάντα δεμένες. Σήμερα θα πάω να τις βρω στην γειτονιά τους, στην Πετρούπολη, εκεί που πρωτογνωριστήκαμε.

Πρώτη μας στάση θα είναι ως συνήθως στο αγαπημένο μας στέκι το «Μέλι» (Θράκης 81, Πετρούπολη). Ένας cosy, ζεστός, φιλόξενος χώρος που δεν πρόκειται να τον βρεις άδειο ούτε μια καθημερινή. Καφετέρια που νεανικές παρέες συζητάνε για ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σου συνοδεία καφέ ή άλλων ροφημάτων που φτιάχνουν στο «Μέλι». Έχει και ποικιλία σε μπύρες, αλλά η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι το μελόκρασο και επιβάλλεται να το δοκιμάσεις.

Κι επειδή το αλκοόλ δεν είναι κι ότι καλύτερο να κατέβει σε άδειο στομάχι, θα πάμε στην «Αράχωβα». Ζουμερός γύρος χοιρινός και κοτόπουλο, μπόλικο κρεμμύδι, τζατζίκι που σου “καίει” τον ουρανίσκο, όμως και τα καλαμάκια του είναι το κάτι άλλο, λιώνει το κρέας στο στόμα σου και εννοείται ότι όλα είναι φρέσκα. Γενικά αν θες σουβλάκι πας στην «Αράχωβα» (25ης Μαρτίου 83, Πετρούπολη).

Θα πάμε λοιπόν για ποτό σε άλλο ένα λατρεμένο στέκι, το Scherzo bar που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Apolis. Ένα στημένο σκηνικό κυκλαδίτικου νησιού, με πλακόστρωτα σκαλιά και μαξιλάρια πάνω σε κάτασπρους χτιστούς καναπέδες. Το σκηνικό τον χειμώνα αλλάζει και μεταφέρεται στον κλειστό χώρο του μαγαζιού με το κέφι να κρατάει μέχρι το πρωί (Λόφος Αγίου Δημητρίο, Πετρούπολη).

Τα λέμε την επόμενη Δευτέρα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!