Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Όρεξη για Κυκλάδες, μέλι και reunion…

Σήμερα η Χρύσα θα πάει στην Πετρούπολη για reunion και καλοπέραση!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Πόσο τα αγαπώ αυτά τα κορίτσια; 6 μπαλαρίνες, φίλες παιδικές για πάντα δεμένες. Σήμερα θα πάω να τις βρω στην γειτονιά τους, στην Πετρούπολη, εκεί που πρωτογνωριστήκαμε.

Πρώτη μας στάση θα είναι ως συνήθως στο αγαπημένο μας στέκι το «Μέλι» (Θράκης 81, Πετρούπολη). Ένας cosy, ζεστός, φιλόξενος χώρος που δεν πρόκειται να τον βρεις άδειο ούτε μια καθημερινή. Καφετέρια που νεανικές παρέες συζητάνε για ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σου συνοδεία καφέ ή άλλων ροφημάτων που φτιάχνουν στο «Μέλι». Έχει και ποικιλία σε μπύρες, αλλά η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι το μελόκρασο και επιβάλλεται να το δοκιμάσεις.

Κι επειδή το αλκοόλ δεν είναι κι ότι καλύτερο να κατέβει σε άδειο στομάχι, θα πάμε στην «Αράχωβα». Ζουμερός γύρος χοιρινός και κοτόπουλο, μπόλικο κρεμμύδι, τζατζίκι που σου “καίει” τον ουρανίσκο, όμως και τα καλαμάκια του είναι το κάτι άλλο, λιώνει το κρέας στο στόμα σου και εννοείται ότι όλα είναι φρέσκα. Γενικά αν θες σουβλάκι πας στην «Αράχωβα» (25ης Μαρτίου 83, Πετρούπολη).

Θα πάμε λοιπόν για ποτό σε άλλο ένα λατρεμένο στέκι, το Scherzo bar που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το Apolis. Ένα στημένο σκηνικό κυκλαδίτικου νησιού, με πλακόστρωτα σκαλιά και μαξιλάρια πάνω σε κάτασπρους χτιστούς καναπέδες. Το σκηνικό τον χειμώνα αλλάζει και μεταφέρεται στον κλειστό χώρο του μαγαζιού με το κέφι να κρατάει μέχρι το πρωί (Λόφος Αγίου Δημητρίο, Πετρούπολη).

Τα λέμε την επόμενη Δευτέρα!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ