Επιστροφή με περπάτημα, βιταμίνες και διάβασμα - AllYou.gr

Search

Επιστροφή με περπάτημα, βιταμίνες και διάβασμα

Η Μαριέτα προσπαθεί να μπει ξανά σε πρόγραμμα.

20 Απριλίου 2017

Το Πάσχα πέρασε, οι ανέμελες στιγμές - προς το παρόν- επίσης. Τώρα, πρέπει ξανά να μπω σε πρόγραμμα. Και οφείλω να παραδεχτώ πως ενώ έχει πάει Πέμπτη, ακόμα δεν τα έχω καταφέρει και πολύ. Γι' αυτό λέω σήμερα να βγω από το σπίτι παρά το ότι είμαι κουρασμένη. Να πάρω τους δρόμους και συγκεκριμένα τα πλακόστρωτα δρομάκια, που μου φτιάχνουν τη διάθεση.

Πλάκα, λοιπόν, έχει το μενού. Θα ξεκινήσω από το Μουσείο της Ακρόπολης και θα περπατήσω τα στενά κι όπου με βγάλει. Θα ανέβω προς τα Αναφιώτικα να χαζέψω την Αθήνα από ψηλά. Θα πάω πάνω - κάτω, δεξιά - αριστερά κι όταν νιώσω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν ή τελοσπάντων να κουράζομαι, θα κατευθυνθώ Βύρωνος 6 και Βάκχου. Δηλαδή, στο Nova Gea.

Σε περίπτωση που δεν έχεις πάει, δε ξέρεις τι χάνεις! Πρόκειται για τον ναό των χυμών. Φρέσκα φρούτα, μοναδικές γεύσεις! Θα ζητήσω να μου φτιάξουν ένα ρόφημα νευρικής τόνωσης, για να πάρω πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες. Το νευρικό μου σύστημα το έχει ανάγκη. Απόλυτη, σε διαβεβαιώνω.

Με τον γευστικό χυμό μου στο χέρι θα επιστρέψω σιγά-σιγά στο σπίτι. Με περιμένει ο Χάρι Χόλε. Ναι, καλά κατάλαβες. Αναφέρομαι στην 11η περιπέτεια του αγαπημένου επιθεωρητή - εύρημα του συγγραφέα - φαινόμενο Jo Nesbo. Τη "Δίψα". Το έχω πάρει στα χέρια μου εδώ και λίγες μέρες και είμαι ήδη στην αρχή, όμως για να το διαβάζω μεσοβδόμαδα, καταλαβαίνεις ότι με έχει κάνει να κολλήσω...

Σε αφήνω, λοιπόν. Για περισσότερη βόλτα και εξελίξεις αστυνομικές και μη, ραντεβού εδώ, την άλλη Πέμπτη.

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!