Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Οι top βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Την Τετάρτη, η Λένα.πήγε Κουκάκι

Σήμερα, Τετάρτη, άχαρη μέρα και "μεσαία", θα πάω βόλτα στο Κουκάκι μου. Στο απολύτως μεταλλαγμένο Κουκάκι μου! Εκεί, τρία στενά από το Ηρώδειο, στη Δράκου, στον αριθμό 18, είναι το Kalamaki BAR και με περιμένει για χειροποίητο σουβλάκι-καλαμάκι. Εγώ το θέλω κλασσικό, εσύ μπορεί να το προτιμάς με χαλούμι και μανιτάρια. Περί ορέξεως... Σουβλάκι ελληνικό και αδιαπραγμάτευτο, λοιπόν, και θα κατηφορίσω περπατώντας ως την αγαπημένη Πλατεία Αγίας Ειρήνης. Εκεί, ανάμεσα σε μουσικές ανακατεμένες με γέλια, ήχους από σέικερ και μυρωδιές από άφιλτρα στριφτά, λέω να πιώ ένα ποτάκι και να χαλαρώσω. Το ZAF, εκεί, (στην Αθηναΐδος) είναι το ιδανικό μέρος… Εκεί ανακάλυψα το GoodFellas, ένα cocktail μαγικό! Drambuie, κανέλα, πορτοκάλι, angostura bitter και lime. Σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

*Την Πέμπτη, η Μαριέτα το έριξε στους χυμούς

Πλάκα, λοιπόν, έχει το μενού. Θα ξεκινήσω από το Μουσείο της Ακρόπολης και θα περπατήσω τα στενά κι όπου με βγάλει. Θα ανέβω προς τα Αναφιώτικα να χαζέψω την Αθήνα από ψηλά. Θα πάω πάνω - κάτω, δεξιά - αριστερά κι όταν νιώσω τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν ή τελοσπάντων να κουράζομαι, θα κατευθυνθώ Βύρωνος 6 και Βάκχου. Δηλαδή, στο Nova Gea.

*Tην Παρασκευή, η Κέλλυ επέλεξε... δράση

Ξεκινάω λοιπόν, με το «ορεκτικό»: σινεμαδάκι! Για να μπω βαθιά μέσα στην αμερικάνικη κουλτούρα, επιβάλλεται να δω την απόλυτη μπλοκμπαστεριά! Γι’ αυτό και περιμένω πώς και πώς να δω το remake της κλασικής ταινίας του1933, King Kong. Το Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου βρίσκει μια ομάδα επιστημόνων, το 1971, να καταφθάνει με στρατιωτική συνοδεία σε ένα αχαρτογράφητο νησί του Ειρηνικού για το οποίο κυκλοφορούν τρομακτικές ιστορίες και μυστηριώδεις θρύλοι. Περιπέτεια: Check. Δράση: Check. Εντυπωσιακά εφέ: Check! Ελπίζω η σκηνοθεσία και το storyline της ταινίας να μην με απογοητεύσει!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ