Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Βάλε την μπαντάνα σου, κατακόκκινο κραγιόν και φύγαμε για βόλτα

Η Κέλλυ, fan του ύφους του ’50 και του ’60,  σήμερα φηφίζει ρετρό.


Κέλλυ Νόβακ

Ψέματα δεν θα σου πω. Δεν ήμουν ποτέ του ρετρό στιλ και δεν με απασχολούσε ποτέ να αφομοιώσω αυτή την vintage αισθητική στις εμφανίσεις μου. Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν μου αρέσει να το βλέπω σε άλλους να ανθρώπους ή ότι δεν το θαυμάζω. Αντιθέτως. Είμαι φαν αυτού του τόσο θηλυκού, σέξι και empowering ύφους από τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 που χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα το στιλ πολλών γυναικών και ανδρών.

Σήμερα, λοιπόν, θα γίνω μια από αυτούς! Θα αφήσω τα… μοντέρνα ρούχα μου στην άκρη, θα πιάσω το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι μου, την μπαντάνα μου, το κατακόκκινο κραγιόν μου και τα dancing shoes μου και θα φύγω τρέχοντας για το Athens Retro Festival*!  

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Athens Retro Festival κάνει μια βουτιά στο παρελθόν και στην καρδιά του Γκαζιού γιορτάζει τις όμορφες μέρες του παρελθόντος και όχι μόνο! Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει διαδραστικά δρώμενα, θεματικά booth με ιδιαίτερη διακόσμηση, ρετρό shops, φαγητό και live μουσικές βραδιές εποχής.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από ένα τόσο «βαρύ» πρόγραμμα πιστεύω ότι θα είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την σημερινή βόλτα μου, παρόλα αυτά, τώρα που καλοκαίριασε δεν με χωράει το σπίτι! Και μιας και είναι Παρασκευή (και αύριο μπορώ να ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω) θα συνεχίσω την βραδιά μου, εκεί γύρω στην περιοχή, παραμένοντας πάντα στο ίδιο πνεύμα με αυτό του φεστιβάλ! Τζαζ, blues, ροκ και funk μουσικές θα ακούσω στο Κεραμείο ενώ απολαμβάνω το (φθηνό) ποτό μου. Θαυμάσιος χώρος, τέλεια αυλή -για τώρα το καλοκαίρι ειδικά- και η διακόσμησή που είναι επηρεασμένη από το παρελθόν (το Κεραμείο προηγουμένως ήταν εργαστήρι κεραμοποιίας), θα με βοηθήσει να παραμείνω στο… ρετρό κλίμα της ημέρας!

Τι λες; Θα… μπεις και εσύ στην μηχανή του χρόνου μαζί μου;

 

*Το Athens Retro Festival θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου 2017 στο Παλαιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι απέναντι από την Τεχνόπολις.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ