Η Αλεξάνδρα εκπλήσσεται στο Παγκράτι - AllYou.gr

Search

Η Αλεξάνδρα εκπλήσσεται στο Παγκράτι


Ohh, boy, είναι ωραία εδώ!

20 Ιουνίου 2017

Ήταν γύρω στη 1 το βράδυ όταν παρέα με αρκετές mom bloggers επιστρέφαμε από ένα κάλεσμα. Καθώς περπατούσαμε την Αρχελάου κουβεντιάζοντας χαλαρά, λες και δεν υπήρχε αύριο, λες και δεν υπήρχαν παιδιά στο σπίτι, λες και ήμασταν φοιτήτριες ένα πράμα, η ματιά μου έπεσε απέναντι, στο Ohh Boy.

«Χμ, αυτό είναι λοιπόν το στέκι της Μαργαρίτας Σιδερίδου που έχει κάνει πανικό», σκέφτηκα. 

Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή αποφάσισα να βγαίνω περισσότερο. 
Να μην συναντώ τις φίλες μου μόνο στα στενά των social αλλά να κάνω socializing σε στέκια όμορφα, αληθινά, ανθρώπινα.

Έχει περάσει πάνω από μήνας, αλλά τελικά τα κατάφερα! Σήμερα το απόγευμα θα βρεθώ στο Ohh Boy στην Αρχελάου για να δω κι εγώ γιατί δεν βρίσκεις τραπέζι ποτέ, και τι κάνουν τελικά αυτοί που ήδη κάθονται στα τραπεζάκια του. Ε, δεν μπορεί, κάποιο μυστικό θα έχουν!

Θα απολαύσω το λευκό του, τα διάσπαρτα χρώματά του, θα καθίσω σκυμμένη σαν παιδί να χαζεύω τις βιτρίνες των γλυκών (Να σας βοηθήσω; Όχι, απλά κοιτάζω, ευχαριστώ), θα αφεθώ στις μυρωδιές των φρέσκων λουλουδιών. 

Δεν θα εκμεταλλευτώ τις «πρίζες παντού», όχι, δεν θέλω καν σύνδεση, θέλω φίλες, αγκαλιές, γέλια, λίγη γκρίνια, συμβουλές, ξανά γέλια. 

Α, και γλυκό. Θα υποκύψω στη μεγάλη μου αδυναμία, το cheesecake, και θα πείσω τις φίλες μου να πάρουμε πολλά διαφορετικά ώστε με μια κουταλιά από την καθεμιά θα κάνουμε το γευστικό μας crash test. 

Θα παραγγείλω κι ένα οργανικό αναψυκτικό με αγαύη (για να πάνε οι τύψεις κάτω), μπορεί και ένα ελαφρύ κοκτέιλ, ανάλογα το πώς θα με βρει το απόγευμα. 

Η Λένα θα φέρει σίγουρα τον Σουίφερ, τον σκύλο της- μόλις της είπα ότι τα σκυλάκια είναι καλοδεχούμενα στο μαγαζί, πέταξε από τη χαρά της. 

Ohh Boy, απλές μικρές χαρές. Τι άλλο θες; 
Οκ, και κανένα τραπεζάκι αν βρούμε, δεν λέω όχι.   

Ohh Boy: Αρχελάου 32, 21 1183 8340
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!