Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το δικό μου, ολόδικό μου “Drag Race”

H Κέλλυ σε προσκαλεί σε ένα μοναδικό, diverse και διασκεδαστικό πάρτυ


Κέλλυ Νόβακ

Πώς τα πας με τις drag queens; Εγώ πάντως πάρα πολύ καλά. Τις θαυμάζω πολύ. Λατρεύω να αντικρύζω αυτές τις προσωπικότητες να υποδύονται μια δική τους version ή καρικατούρα αν θες, μιας άλλης προσωπικότητας. Είμαι φανατική θαυμάστρια λοιπόν, ειδικά από τότε που άρχισα να παρακολουθώ το επιτυχημένο show της RuPaul (αν όχι η πιο γνωστή, από τις πιο γνωστές drag queens που ξεκίνησε την καριέρα της το ‘90).

Το RuPaul’s Drag Race είναι ένας διαγωνισμός που συγκεντρώνει μερικές από τις πιο ταλαντούχες drag queens με σκοπό να αναδείξει την καλύτερη. Το concept είναι λιγότερο trash, απ’ όσο ακούγεται, ειδικά όταν δεις περσόνες σαν αυτή της Violet Chachki, της Sasha Velour, της Alyssa Edwards, Raja και άλλες τόσες ακόμη οι οποίες έχουν τόσα πολλά ταλέντα τα οποία καλούνται να «ξεδιπλώσουν» στον εν λόγω show. Το concept πίσω από κάθε look, η ιστορία, τα references όλα είναι τόσο καλά μελετημένα που τελικά θα δεις κάτι περισσότερο από ένα show με…ντραγκουέλες (όπως της αποκαλώ στην καθημερινότητα μου).

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μέσα από αυτό το show έχει κανείς την ευκαιρία να ανοίξει λίγο περισσότερο το μυαλό του, να δει κάτι ασυνήθιστο –από την συνηθισμένη καθημερινότητα του- και να πάρει μια γεύση της πάλης που περνάει η drag, queer και gay κοινότητα, όχι εδώ μόνο (που ίσως να θεωρηθούμε λίγο πιο οπισθοδρομικοί) αλλά και στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Γιατί όμως στα λέω όλα αυτά; Για να κάνω και να κάνεις «ζέσταμα» για την βραδινή μας έξοδο! Έχει ενδιαφέρον πάρτυ σήμερα η πόλη μας, ακόμα και αν έχει πολλά ενδιαφέροντα events αυτή την Παρασκευή, αυτό είναι σίγουρα το πιο διαφορετικό.

Αφού λοιπόν, κάνω μια γρήγορη «έρευνα» βλέποντας στο Netflix μερικά επεισόδια από την εκπομπή αυτή –για έμπνευση στο τι να φορέσω περισσότερο-, θα παρφουμαριστώ, θα κάνω το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ μου (για να είσαι σωστή drag queen όλα θέλουν την υπερβολή τους) και θα πάω στου Ψυρρή και στο “90's are a drag!” πάρτυ στο Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή).

Αν λοιπόν, σου έχουν λείψει: Οι πλατφόρμες, οι Spice Girls, τα φλοράλ, η Mariah Carey όταν έπιανε ψηλές νότες, τα πολύχρωμα μαλλιά, η Έφη Σαρρή, τα καρό πουκάμισα, η Britney (όταν μπορούσε να χορέψει), τα μακαρόνια με κιμά για να φας, η Ευρυδίκη όταν έκανε επιτυχίες, τότε πρέπει να πας σε αυτό το πάρτυ. Ειδικά αν αγαπάς τα 90's!

Εκεί λοιπόν, η Zackie Oh!, η Vanessa Cardui και η DJ Irini Karaoglou τα φέρνουν πίσω και τα ξαναζωντανεύουν στο Death Disco με νοσταλγικές μουσικές και απίθανα drag shows.

Αν μπορείς να βρεις ένα πιο ενδιαφέρον, diverse και διασκεδαστικό πάρτυ από αυτό, τότε τα λέμε. Διαφορετικά έλα να με βρεις το βράδυ εκεί να ζω το δικό μου Drag Race.

Για περισσότερα, μπες εδώ.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;