Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στο Λουτράκι με μια βασίλισσα, ένα λουκουμά και μια μαϊμού

H Mαριέτα κάνει μια μίνι απόδραση με τον ξεναγό της, απολαμβάνοντας ωραία πιάτα και απέραντο γαλάζιο. 


Μαριέτα Χριστοπούλου

Την ξέρεις την Ποσειδώνος, δεν είναι για πολλά πολλά, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Αλλά έλα που στην καρδιά του Ιουλίου, οι βόλτες δε μου πάει να είναι χωρίς θάλασσα... Οπότε θα λάβω δράση. Θα σνομπάρω την παραλιακή, θα μπω στο αμάξι και θα πάω κάπου αλλού. Λουτράκι. Μαζί μου, φυσικά, ο ξεναγός (μου), ο οποίος έχοντας ζήσει εκεί, θα με πάει στα καλύτερα. 

Μία που θα μπούμε στο αμάξι και μια που θα φτάσουμε. Μιλάμε για απόσταση 1 περίπου ώρας. Τι να πήγαινα Γλυφάδα, τι Λουτράκι. Διαφορά στην ώρα, ελάχιστη. 

Πρώτη στάση, ο Φούρνος της Χαράς (Δαμασκηνού 2). Εκεί, "ολα είναι ωραία" θα μου πει ο ξεναγός μου. Του αλμυρού εγώ, θα διαλέξω μια λουκανικόπιτα που είναι πράγματι έπος. Του γλυκού εκείνος, θα ψηφίσει λουκουμά με ζάχαρη. Και κάπως έτσι, το στομάχι θα γεμίσει, τόσο όσο πρέπει για να μπορέσουμε να κάτσουμε σε μια ξαπλώστρα και μετά από λίγο να βουτήξουμε. 

Μετά το μπάνιο, το πρόγραμμα έχει χαλάρωση, λίγο ύπνο και φαγητό στο Queens. Να πας κι εσύ! Μπορεί να σε ξενίσει λίγο ο κατάλογος με τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε πιάτο (βγαίνει περίπου 15 ευρώ/άτομο), αλλά πίστεψε με, αξίζει τόσο πολύ ο κόπος που θα θες να δώσεις τα διπλάσια. Θα πάρουμε ένα φιλέτο κοτόπουλο και ταλιατέλες καρμπονάρα... Και δε θα σταματήσουμε να λέμε, τι απίστευες γεύσεις είναι αυτές. 

Και με γεμάτο στομάχι, θα κατευθυνθούμε στο FΝΚ MΝΚ (funky monkey δηλαδή), αλλά όχι από πάνω. Θα πιάσουμε δυο ξαπλώστρες, πρώτο τραπέζι θάλασσα, και θα ξεκινήσουμε το αγνάντι. Αυτό, άλλωστε, δεν είναι περίεργο στο Λουτράκι. Αν βγεις βόλτα το βράδυ, θα δεις πολύ κόσμο να κάθεται στην ακροθαλασσιά να πίνει χαλαρά ποτά. Με τον ξεναγό μου, λοιπόν, θα ξεκινήσουμε τις ιστορίες, και κάπως έτσι θα φτιάξουμε και μια ακόμα όμορφη, δικιά μας. 

Αντίγραψε το πρόγραμμα και θα μας θυμηθείς!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα