Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Βουτιές και τσίπουρο κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα

Η Μαριέτα απολαμβάνει μια καλοκαιρινή Πέμπτη, εντός Αττικής.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Λίγες μέρες πριν έρθουν οι διακοπές μου κι εμένα, θα προσπαθήσω να ξεκλέψω λίγες καλοκαιρινές στιγμές εντός Αττικής! Θα τακτοποιήσω όλα όσα πρέπει για να έχεις το allyou.gr φρέσκο κι όμορφο στην παρέα σου, και μετά θα πάω για μπανάκι. Μαγιό, πετσέτα, κι έφυγα για Σούνιο! Ποντάρω στο ότι καθημερινές δεν έχει τόση κίνηση οπότε θα φτάσω σχετικά νωρίς, ή τουλάχιστον τόσο νωρίς όσο χρειάζεται για να προλάβω να κάνω μια βουτιά σαν άνθρωπος.

Προορισμός μου είναι το Aegeon Beach Hotel και συγκεκριμένα η παραλία μπροστά από αυτό, με τις ξαπλώστρες που βλέπουν κατευθείαν στον Ναό του Ποσειδώνα.  Θα κάνω την ηλιοθεραπεία μου, θα απολαύσω την άμμο και τα καθαρά νερά.

Και αφού θα κολυμπήσω, η πείνα είναι το λιγότερο αναμενόμενη, οπότε βουρ για τον Ηλία. Δεν αναφέρομαι σε κάποιο γνωστό μου, αλλά στην ψαροταβέρνα που βρίσκεται εκεί κοντά και είναι πάνω στη θάλασσα. Λειτουργεί από το 1944 και είναι ιδανική για τσιπουράκι και θαλασσινές λιχουδιές πάνω στο κύμα. Μετά την απαραίτητη συζήτηση, τα τσουγκρίσματα και το ηλιοβασίλεμα, έχει επιστροφή στο σπίτι. Με καθόλου βαριά καρδιά, γιατί η βόλτα ήταν τέλεια.

Ανασύνταξη δυνάμεων, και μια ανάσα ακόμα για το τελικό πακετάρισμα και τις βουτιές εκτός Αττικής! 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός