Από την Αιδηψό, με αγάπη - AllYou.gr

Search

Από την Αιδηψό, με αγάπη

3 ώρες μακρυά από την Αθήνα, η Μαριέτα ζει ακόμα ένα όμορφο καλοκαίρι της.

17 Αυγούστου 2017

Το 'πα και το έκανα! Πακέταρα και έφυγα από την Αθήνα, να πάρω τον αέρα μου, να κάνω τα μπάνια μου και να δω φυσικά αγαπημένα μου πρόσωπα. Είμαι, λοιπόν, στην Αιδηψό. Σε αυτή την παρεξηγημένη κωμόπολη, που έχω γεννηθεί και αγαπώ. Έτοιμη να σε ξεναγήσω;

Το πρωί μας θα το ξεκινήσουμε από το Old House (28ης Οκτωβρίου 4). Θα πιούμε το καφεδάκι μας στη σκιά των δέντρων και με θέα το ιστορικό "Κύμα", που είναι χτισμένο μέσα στη θάλασσα, θα συζητήσουμε περί ανέμων, υδάτων και... πλάνων για τη μέρα. 

Μετά από ένα μικρό συμβούλιο για το που θα κάνουμε μπάνιο, θα καταλήξουμε να πάρουμε το αυτοκίνητο και να κάνουμε μια μικρή, πολύ μικρή εκδρομή. Θα πάμε στο Πόρτο Πεύκο, που είναι στο δρόμο προς Γιάλτρα. Απέχει περίπου 10 λεπτάκια από την Αιδηψό, έχει κρύα νερά, πράσινο πάνω στη θάλασσα και... κόσμο, πολύ κόσμο. Οπότε κι εσύ και εγώ, να βιαστούμε να προλάβουμε ξαπλώστρα γιατί αλλιώς, θα χρειαστούμε ομπρέλες, για να στήσουμε μόνοι μας το δικό μας beach bar σε ένα σημείο της απέραντης ακτοργαμμής. 

Repeat #sea #evia #instagreece

A post shared by Marieta Christopoulou (@marietatsi) on

Η επιστροφή, θα μας βρει με τα μαγιό, ξανά στην Αιδηψό. Στον κύριο Παντελή, ή τελοσπάντων στη Νεράιδα αν προτιμάς. Ε, τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε μετά από μια μέρα στη θάλασσα, εκεί; Να φάμε. Σουβλάκι! Σουβλάκι μούρλια, για να είμαι πιο ακριβής.

Με γεμάτο στομάχι, θα κοιμηθούμε λιγάκι ή θα... αράξουμε, για να πάμε προς το βραδάκι στο Istaia Cafe Bistro (28ης Οκτωβρίου 2). Εκεί, θα πιούμε τη μπύρα μας και θα κλείσουμε όμορφα και παρεϊστικά το βράδυ μας... Και οι διακοπές θα συνεχιστούν!
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!