Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ποπ κορν και μαργαρίτες

Η Μαριέτα αποχαιρετά τον Αύγουστο με γέλιο και αστέρια.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Τελευταία ημέρα του Αυγούστου σήμερα! Πότε ήταν Ιούνιος και πότε φτάσαμε Σεπτέμβρη, ούτε που το κατάλαβα. Καλό είναι αυτό λένε, βέβαια. Όταν περνάει γρήγορα ο χρόνος, περνάς καλά. Και μάλλον έχουν δίκιο...

Σκοπούς αντίστοιχους με το φετινό καλοκαίρι συνολικά, έχω και για τη σημερινή Πέμπτη. Γι' αυτό θα την εγκαινιάσω με ένα πρωινό καφεδάκι στο αγαπημένο Μπελ Ρέυ (Φαλήρου 88 & Γ. Ολυμπίου). Σε αυτή τη Κουκακιώτικη γωνιά, θα ρίξω ένα βλέμμα στην ατζέντα μου, και θα χαζέψω τριγύρω, πόσο ήσυχα είναι όλα πριν πάρει μπρος η μέρα.

Επόμενη στάση, φυσικά allyou. Έχουμε (κι άλλα) ωραία σχέδια για φέτος και ξεκινάμε δυναμικά. Δουλειά, λοιπόν, και το απογευματάκι, όταν θα έχω τελειώσει, θα γυρίσω σπίτι και θα χαρίσω στον εαυτό μου μια ωραιότατη έξοδο. Από αυτές που το Φθινόπωρο μπορεί να τεμπελιάζω να κάνω, γιατί θέλω απλά να κάτσω στο σπίτι. Σήμερα, δεν έχει τέτοια. Άλλωστε δεν είναι και Φθινόπωρο... ;)

Σινεμά, λοιπόν, για αρχή. Δε συνηθίζω να βλέπω τύπου παιδικά, αλλά με τα μίνιονς κάνω την εξαίρεση. Άρα, το πρόγραμμα έχει "Εγώ ο Απαισιότατος 3". Ο Γκρου, θα μπει σε νέες περιπέτειες και εγώ θα απολαύσω μια βραδιά με γέλια και ποπ κορν.

Και μετά το παιδικό, το βράδυ θα κλείσει... ενήλικα, στη Hytra  (Λ. Συγγρού 107-109). Το στομάχι θα είναι γεμάτο για να χωρέσει λιχουδιές μοανδικές, αλλά θα χωράει σίγουρα λίγο ποτάκι. Ένα, δύο ποτηράκια μαργαρίτα δηλαδή, με αυτή τη μοναδική θέα! Στην υγειά μας!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα