Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Views from above

Σήμερα η Κέλλυ απολαμβάνει την πόλη «αφ’ υψηλού»!



Έχω αποφασίσει ένα πράγμα. Να σταματήσω σε κάθε μου διάλογο, σκέψη, άρθρο να αναφέρω την λέξη «καλοκαίρι». Πρέπει να αρχίσω ένα γερό “detox” και επιτέλους να το πάρω απόφαση ότι το καλοκαίρι τέλειωσε! Βέβαια, να σου πω ότι η χώρα μας, δεν βοηθάει και πολύ την κατάσταση. Όταν ακόμα έξω κάνει ζέστη –τόση ώστε να θέλουμε να πηγαίνουμε για μπάνιο στην θάλασσα- και έχει τόσο θαυμάσιες και ηλιόλουστες ημέρες, γίνεται να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα;

Και λίγο (φρέσκο) αέρα αναζητάω και σήμερα, μιας και είναι Παρασκευή και χρειάζομαι να αποβάλλω για λίγες ημέρες, τα άγχη και το στρες της δουλειάς, της ζωής… Και γι’ αυτό και σήμερα θα δώσω ένα free pass στο εαυτό μου, να ονειροπολήσει λιγάκι ακόμη, τις καλοκαιρινές μου στιγμές.

Και θα το κάνω αυτό, με θέα. Την Ακρόπολη. Ε, ένα στολίδι έχουμε και εμείς στην πόλη μας, ας το απολαύσουμε! Και θα το απολαύσω, παρέα με ένα ποτήρι λευκό κρασί στην (δεύτερη πιο ψηλή) ταράτσα του Anglais Αthens (Κηρυκείου 6, Αθήνα). Ο Αλέξανδρος Μασίνας (του «The Shy Horse» στην Κηφισιά), είχε μια νοσταλγική διάθεση όταν άνοιξε (πολύ πρόσφατα) αυτό το μαγαζί! Εξού και οι πανέμορφες φερφοζέ καρέκλες και ρετρό αισθητική που χαρακτηρίζουν το ντεκόρ του μαγαζιού. Ίσως να είναι οι αγαπημένες μου φερφοζέ που να με τραβάνε τόσο πολύ σε αυτό το μαγαζί, μιας και στις ίδιες κάθομαι τα καλοκαίρια στην βεράντα του σπιτιού μου, στο νησί και αγναντεύω το Αιγαίο πέλαγος.

Θάλασσα μπορεί να μην δω τώρα, αλλά θα δω ένα από 7 θαύματα του (αρχαίου) κόσμου (aka Acropolis baby!) και δεν θα με χαλάσει καθόλου. Θα κάτσω λοιπόν, αναπαυτικά και θα αναπολήσω για λίγο ακόμη το καλοκαιράκι, ίσως και να ανεβάσω μια throwback φωτογραφία στο Instagram, από τις πρόσφατες διακοπές μου….

Σίγουρα θα μου έχει… ανοίξει η όρεξη μετά από τόση χαλάρωση, αλλά ίσως όχι τόσο όρεξη για φαγητό (περιέργως), αλλά περισσότερο για ολίγη… μόδα!

Προσωπικά, θεωρώ ότι τα κοσμήματα είναι το Α και το Ω για μια γυναικεία εμφάνιση, γι’ αυτό και για να σιγουρευτώ ότι θα έχω πάντα επιτυχημένα looks, θα κάνω μια στάση από το bazaar της ταλαντούχας Βένιας Μητροπάνου! Από χθες μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου, η Βένια Μητροπάνου μας προσκαλεί όλους στο bazaar κοσμημάτων της (Λεμπέση 9, Αθήνα). Εκεί θα βρούμε όλα τα θαυμάσια σχέδια της σχεδιάστριας, από τσάντες, κολιέ, εσάρπες, ρούχα μέχρι και καπέλα, όλα σε τιμές bazaar!

Οπότε σήμερα, θα ικανοποιήσω και το καταναλωτικό μου «δαιμόνιο» με εκπληκτικές αγορές και θα έχω χαλαρώσει αρκετά, ώστε να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο μου δυναμικά! Θαυμάσια!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.