Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ ψώνισε βιβλία
Στον Εθνικό Κήπο λοιπόν θα βρω καταφύγιο νωρίς το απόγευμα, όσο ο ήλιος ακόμα καίει. Και αφού τον περπατήσω και χαλαρώσω για λίγο στο σκιερό καφέ του, θα συνεχίσω τη βόλτα μου στο 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, που κάθε φθινόπωρο κάνει «ποδαρικό» για τη νέα σεζόν.

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα έκανε θεατρική βόλτα
Γι' αυτό σου προτείνω να κάνεις το ίδιο, από σήμερα 12 Σεπτεμβρίου έως και 22 του μήνα:
Κλείσε τα εισιτήριά σου με μόλις 7 ευρώ (πραγματικά, είναι δύο καφέδες αν το σκεφτείς) για όλες τις παραστάσεις, για οποιαδήποτε ημερομηνία θέλεις!

*Την Τετάρτη, η Λένα το έριξε στον χορό
Θα πάω κατά Ρουφ μεριά. Εκεί, η Αμαξοστοιχία-Θέατρο  το «Τρένο στο Ρουφ» και η Τατιάνα Λύγαρη, οργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού. Πήγα για πρώτη φορά πέρσι και μου είχε αρέσει τόσο πολύ, που φέτος αποφάσισα να ξαναπάω.

*Την Πέμπτη, η Μαριέτα έκανε βόλτα σε σελίδες
Θα απολαύσω τον πρωινό μου καφέ στη Βανίλια. Μιλάω για αυτό το διαμάντι, στο Κουκάκι, επί της Βεΐκου (αριθμός 40). Αυτές οι ριγέ κόκκινες λευκές τέντες, τα παλιά τραπεζάκια, τα ποτήρια, το ντεκόρ όλο τελοσπάντων, με κάνουν να νιώθω σαν το σπίτι (της γιαγιάς ) μου. 

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ
Σήμερα θα δώσω ένα free pass στο εαυτό μου, να ονειροπολήσει λιγάκι ακόμη, τις καλοκαιρινές μου στιγμές.
Και θα το κάνω αυτό, με θέα. Την Ακρόπολη. Ε, ένα στολίδι έχουμε και εμείς στην πόλη μας, ας το απολαύσουμε! Και θα το απολαύσω, παρέα με ένα ποτήρι λευκό κρασί στην (δεύτερη πιο ψηλή) ταράτσα του Anglais Αthens (Κηρυκείου 6, Αθήνα). Ο Αλέξανδρος Μασίνας (του «The Shy Horse» στην Κηφισιά), είχε μια νοσταλγική διάθεση όταν άνοιξε (πολύ πρόσφατα) αυτό το μαγαζί! 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ