Όλα ξεκινούν από τον Κήπο - AllYou.gr

Search

Όλα ξεκινούν από τον Κήπο

Η Μαριέτα απολαμβάνει τον ήλιο της Αθήνας.

12 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Μαριέτα Χριστοπούλου

Έχω όρεξη για βόλτα σήμερα! Και πως να μην, με τέτοια λιακάδα; Βάζω μπουφάν αθλητικά και έφυγα...

Πρώτη στάση, ο Εθνικός Κήπος. Να πάρω λίγη δόση πρασίνου, βρε αδερφέ. Να περιλανηθώ στα δρομάκια του, ακούγοντας πότε μουσική στα ακουστικά και πότε τον ήχο των φύλλων. Έτσι μόνο θα είμαι σίγουρη ότι η συνέχεια της μέρας απλά θα τα σπάσει! 

Θα μου δώσω το λιγότερο ώρα, για να καταφέρω παράλληλα να... γυμναστώ λιγάκι, και μετά, θα πάω προς το Παγκράτι. Με πόδι ή με Μέσα, θα φανεί, ανάλογα την κούραση. Θα κάτσω στο Small8, αυτό το αγαπημένο "μικρό", για να πιω τον διπλό εσπρέσο μου και να χαζέψω στο ίντερνετ.

 


 

Και ωπ, κάπου εκεί θα θυμηθώ την συνταγή που είχα αποθηκεύσει για να φτιάξω μια μέρα. Σήμερα θα είναι αυτή! Σήμερα ο φούρνος θα κάνει τα μαγικά του και θα φάμε τορτελίνια ογκρατέν με τις οδηγίες του Έκτορα Μποτρίνι. Ωραία πράγματα.

Θα φύγω, λοιπόν, κατευθείαν για μάρκετ, και μετά θα ξεκινήσω τις ετοιμασίες. Στο μεταξύ, και επειδή για φούρνο μιλάμε και χρειάζεται μια κάποια αναμονή, θα ανοίξω το νέο βιβλίο που μου κρατάει παρέα αυτό το διάστημα: "Oι Πολύγλωττοι έρωτες". Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός και διηγείται την ιστορία τριών ανθρώπων που κυνηγούν την αγάπη. Είναι ένα μυθιστόρημα της Λίνας Βολφ, πραγματικά έξυπνο και βραβευμένο με το August Prize. Θα μυρίζει από τη μια το φαγητό, και από την άλλη το φρεσκοτυπομένο χαρτί...

Στο είπα ότι όταν η μέρα ξεκινά από Κήπο, δε γίνεται να μην πάει καλά. 


 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!