Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια XXL χριστουγεννιάτικη βόλτα

Η Κέλλυ μπαίνει στο γιορτινό κλίμα, κάνοντας shopping και απολαμβάνοντας το πιο τέλειο μπέργκερ στο Γκάζι!


Κέλλυ Νόβακ

Κάτι συμβαίνει τα Χριστούγεννα και τα κάνουμε όλα… ΧΧL! Είμαστε έξτρα γενναιόδωροι αυτή την περίοδο, έξτρα ανοιχτόχεροι με τα ψώνια μας, έχουμε έξτρα ευχάριστη διάθεση και έξτρα όρεξη για φαγητό!

Όλα τα θέλουμε XXL τις γιορτές! Ας έχει λοιπόν! Όταν όλη την υπόλοιπη χρονιά προσέχουμε μέχρι και το 1 ευρώ που θα ξοδέψουμε, δίνουμε βάση κάθε γραμμάριο όταν τρώμε και η διάθεσή μας "χτυπάει" κόκκινο από την μιζέρια, εγώ λέω ότι δεν πειράζει να έχουμε XXL διάθεση φέτος τις γιορτές!

Το θέμα όμως, at the end of the day, είναι να απολαμβάνουμε ότι κάνουμε, και να είμαστε παρέα με τους κοντινούς μας, αγαπημένους ανθρώπους. Κλισέ, αλλά ισχύει.

Θα καλύψω όλα τα κλισέ λοιπόν, της super consuming κοινωνίας και περιόδου και σήμερα θα απολαύσω την Παρασκευή μου και την… ελευθερία μου… XXL (όπως προτείνουν και πολλοί)…

Θα ξεκινήσω με λίγο shopping. Έφυγα για Κολωνάκι και το πιο τέλειο –θα πω πολύ απλά- Christmas Shopping event της σεζόν! Από χθες μέχρι και σήμερα από τις 12 ως τις 8 το βράδυ, το showroom του λατρεμένου brand, ZEUS+ΔΙΟΝΕ μεταμορφώνεται, με σκοπό να φιλοξενήσει το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο shοpping event (Πλουτάρχου 12, Κολωνάκι)!

Πέρα από τα one-of-a-kind σχέδια του brand που με μανία θα "καταναλώσω" και πάση θυσία κάποια από αυτά θα βάλω και στην ντουλάπα μου, θα… καταναλώσω και το κρασί, συνοδευτικά finger food και την χαλαρή μουσική που πάνε «πακέτο» με το event.

Δεν θα φάω πολύ όμως, σχεδόν καθόλου, γιατί θέλω να έχω χώρο για το «μετά». Αυτό το… μετά είναι ίσως και το πιο απολαυστικό μπέργκερ στην περιοχή του Γκαζιού! Mην σε ξεγελάει το όνομα του, γιατί στο Lazy Bulldog (Ορφέως 2 & Περσεφόνης 13, Γκάζι) μόνο "τεμπέληδες" δεν είναι! Γιατί στην βρετανικού ύφους pub πέρα από το γεγονός ότι σερβίρουν μια πολύ μεγάλη ποικιλία από μπύρες απ’ όλες τις χώρες, έχουν και εξαιρετικά και χορτάτα μπέργκερ! Οι μερίδες είναι αρκετά γενναιόδωρες και σε καλές τιμές! Ωραίες ποικιλίες, super club sandwich και burgers και φυσικά fish and chips, συνοδεύουν ιδανικά την μπύρα σου και σε χορταίνουν με το παραπάνω!

Είπαμε σήμερα όλα στο… XXL!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»