Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ είδε ένα Flamingo
Το Flamingo αποτελεί ένα από τα νέα πολυσυζητημένα café-bar της Αθήνας, που ξεχωρίζει για τη feelgood διακόσμηση, τα πλούσια brunches, τα signature cocktails, τα «πειραγμένα» αλμυρά και γλυκά πιάτα που σερβίρει όλη την ημέρα, και φυσικά για το σήμα κατατεθέν του, το εξωτικό πτηνό που, παρεμπιπτόντως, κυριάρχησε το περασμένο καλοκαίρι σε φουσκωτά στις ελληνικές θάλασσες και όχι μόνο!

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα πήγε θέατρο
Δεν χάνω με τίποτα αυτή την τόσο επίκαιρη παράσταση, όπου η Κυρά της Ρω συμβολίζει αυτό το κομμάτι της ελληνικής ψυχής που αντλεί δύναμη από τα ελάχιστα και ανανεώνει τις αντοχές του, μέσα από την αλήθεια και το θάρρος να την αντιμετωπίσει.

*Την Τετάρτη, η Λένα το έριξε στη σοφία
Οδός Χατζηγιάννη Μέξη, στον αριθμό 2 (πίσω από το Χίλτον). Τι είναι εκεί; Ένα από τα πιο... σοφά (και ψαγμένα) εστιατόρια της (όμορφης) πόλης μας: η Cookoovaya. 

*Την Πέμπτη, η Μαριέτα αναζήτησε την απόδραση
Με γεμάτο στομάχι και χαμόγελο, θα συνεχίσω τη βόλτα μου προς το Γκάζι. Ε, και φυσικά θα πάω στο Christmas Factory! Θα αφήσω τα ξωτικά να μου φτιάξουν το κέφι, θα χαζέψω στη Χριστουγεννιάτικη αγορά και σίγουρα θα μπω στο Escape Room! 25 λεπτά για την "Απόδραση με το πνεύμα των Χριστουγέννων" ή 50 λεπτά με τον "Εχθρό των Χριστουγέννων"; Νομίζω το δεύτερο αλλά θα αποφασίσουμε τελευταία στιγμή με την παρέα!

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ γέμισε το στομάχι της με burger
Το Lazy Bulldog είναι μια βρετανικού ύφους pub που έχει πολύ μεγάλη ποικιλία από μπύρες απ’ όλες τις χώρες, αλλά και εξαιρετικά και χορτάτα μπέργκερ! Οι μερίδες είναι αρκετά γενναιόδωρες και σε καλές τιμές! Ωραίες ποικιλίες, super club sandwich και burgers και φυσικά fish and chips, συνοδεύουν ιδανικά την μπύρα σου και σε χορταίνουν με το παραπάνω!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα