Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μα που είναι το χιόνι;

Αφού για άλλη μια χρονιά, δεν θα ζήσει τα «λευκά» Χριστούγεννα που πάντα ήθελε, η Κέλλυ συμβιβάζεται και κάνει μια… «χιονισμένη» βόλτα στην πόλη!


Κέλλυ Νόβακ

I’m dreaming of a white Christmas”, ακούω να παίζει συνέχεια σήμερα στο ραδιόφωνο και έχω αρχίσει να αναστατώνομαι. Που είναι τα «λευκά» μου Χριστούγεννα οεο; Στην Αμερική: χιόνι. Στο Λονδίνο: χιόνι. Στην Ελλάδα: μπλε ουρανός και κατάξανθος ήλιος. Ουφ. Ούτε φέτος, έχω ελπίδα να ζήσω αυτά τα White Christmas που τόσα χρόνια μου «υπόσχεται» ο Frank Sinatra, κάθε φορά που ακούω το φημισμένο, χριστουγεννιάτικο άσμα.

Φέτος, λοιπόν, θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου! Το αποφάσισα! Αν δεν μπορεί ο καιρός να μου προσφέρει το λίγο, έστω λίγο, χιόνι που επιθυμώ, θα το βρω μόνη μου!

First thing, first. Θα πάρω από ένα κατάστημα με χριστουγεννιάτικα είδη, ένα ειδικό σπρέι χιονιού και θα ψεκάσω τα παράθυρα του σπιτιού μου, για να νιώθω ότι έξω χιονίζει.

Έπειτα, θα ξαναθυμηθώ τις χειροτεχνίες που έκανα στο νηπιαγωγείο και στο δέντρο θα στολίσω ψεύτικο χιόνι, aka μικρές μπάλες από βαμβάκι που έφτιαξα, βλέποντας tutorials στο YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=1705ifxBIA0

Και φυσικά, θα ακολουθήσει η πιο γιορτινή παράσταση των ημερών! Θα πάω στο Tae Kwon Do (Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο) και θα δω την παράσταση on ice, «Η Βασίλισσα του Χιονιού»! Από σήμερα και για λίγες ημέρες (μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα), ξεκινάει μια από τις πιο εντυπωσιακές παραστάσεις στην πόλη μας!

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, το πρώτο στον κόσμο τσίρκο στον πάγο, το φημισμένο Russian Circus on Ice! Οι τριάντα καταξιωμένοι χορευτές-ακροβάτες θα ζωντανέψουν στην παγοπίστα διαστάσεων 600 τετραγωνικών μέτρων του Tae Kwon, το αγαπημένο (μου) παραμύθι, «Η Βασίλισσα του Χιονιού» του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η χριστουγεννιάτικη ιστορία αφηγείται τη συγκινητική περιπέτεια δύο φίλων, της Γκέρντα, η οποία αναζητώντας τον αγαπημένο της φίλο Κάι, καταφέρνει να φθάσει έως το παγωμένο παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού. Η αφήγηση του παραμυθιού ακούγεται στην παράσταση από την φωνή του αγαπημένου Αλέξη Κωστάλα!

Σήμερα λοιπόν, θα αφεθώ και θα γίνω και πάλι παιδί, απολαμβάνοντας ένα από τα πιο αγαπημένα μου παραμύθια, όταν ήμουν μικρή! Και το σημαντικότερο; Θα ζήσω τα… «χιονισμένα»  Χριστούγεννα που πάντα επιθυμούσα!

ΟΚ, και επειδή, καμιά φορά… θυμάμαι να είμαι ενήλικας, μετά θα περάσω και από την γειτονιά μου στην Νέα Σμύρνη και το καφέ-μπαρ Άρωμα (25ης Μαρτίου 19, Νέα Σμύρνη), για να πιω ένα ποτήρι ζεστό κρασί!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ