Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Κάτι συμβαίνει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

H Γωγώ κάνει βόλτα στη γιορτινή Κυψέλη.


Γωγώ Καρκάνη

Τους τελευταίους μήνες η Δημοτική Αγορά Κυψέλης έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χώρους της Αθήνας για τη φιλοξενία εκδηλώσεων και σήμερα θα έχω την ευκαιρία να ανακαλύψω το γιατί. 

Γιατί από τις 14/12 έως και τις 24/12, φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχεται μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Γιορτινής Κυψέλης (περισσότερες πληροφορίες εδώ), όπως εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες αλλά και μια κινητή βιβλιοθήκη!

Σήμερα, όπως και όλες τις ημέρες της Γιορτινής Κυψέλης, θα έχουμε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να διακοσμήσουμε κουλουράκια και μπισκότα με ζαχαρόπαστα και άλλα βρώσιμα στολίδια και να κατασκευάσουμε σπιτάκια από ginger bread (εργαστήριο #Μπίσκοτεκ), να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες με τις δικές μας φωτογραφίες (εργαστήριο #Φωτεινός Θάλαμος), να φτιάξουμε τα δικά μας παιχνίδια (εργαστήριο #Το Εργοστάσιο των Παιχνιδιών), αλλά και να απολαύσουμε σούπες, ροφήματα και κοκτέιλ εμπνευσμένα από τα Χριστούγεννα στο pop up soup bar που έχει στηθεί στο χώρο.

kipseli_poster.jpg
 

Επιπλέον, για τρεις μόνο μέρες (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, 18, 20 και 21/12) θα λειτουργήσει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης μια Πλανόδια Παιδική Βιβλιοθήκη, καλώντας τους μικρούς επισκέπτες να ανακαλύψουν το συναρπαστικό κόσμο των βιβλίων.

Και όλα αυτά με δωρεάν είσοδο, ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την εποχή της κρίσης, που ακόμα και την περίοδο των γιορτών αναζητάμε όσο το δυνατόν πιο ανέξοδους τρόπους να ζήσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.