Η Αλεξάνδρα δίνει ραντεβού με 5 άντρες - AllYou.gr

Search

Η Αλεξάνδρα δίνει ραντεβού με 5 άντρες

...για ένα σουβλάκι στο Hoocut.

16 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Η αλήθεια είναι ότι έχω γράψει έναν εντελώς άλλα γι’ άλλα τίτλο-υπότιτλο. Οκ, αυτή είμαι. Μετά από έναν χρόνο στο allyou.gr (χρόνια πολλά, βρε αγάπες) με ξέρεις πια. 

Για αυτό, θα σου μιλήσω ανοιχτά. Όταν ξέρεις πού είναι μαζεμένοι οι άντρες οι σωστοί, οι τίμιοι, με ποδιά βρώμικη και κούτελο καθαρό, και είναι και σεφ, πας. Δεν το αναβάλλεις. Δεν βάζεις μπροστά τους μικροσυντηρητισμούς σου. Δεν σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος. 

Δεν καταπιέζεις την ανάγκη σου για καλό σουβλάκι. Τέλος.

Είμαι πολύ μη μου άπτου εγώ με τέτοια. Βρίσκομαι δηλαδή στο κέντρο της πόλης και η κόρη μου μού ζητάει σουβλάκι. Η χειρότερή μου. Γενικά, σε ό,τι έχει να κάνει με φαγητό απ’ έξω, έχω ένα κάρο ενδοιασμούς. Ή τύψεις μετά με ολίγη βαρυστομαχιά.  

Σημαντικό να στα πω αυτά, καθώς εύκολη δεν με λες στο φαγητό. Και γενικά, αλλά ούτε στο φαγητό. 
 

Hoocut_mesa.jpg 

Σήμερα θα πάω στο Hoocut, true pitta που άνοιξε μόλις χθες, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Τη γνωστή. Ναι, τσιγγέλι και κοπή, hook και cut, και μια dream team, μια ομάδα που παίζει και κερδίζει, οι σεφ του Cookoovaya, Κλεομένης Ζουρνατζής, Νίκος Καραθάνος (μια μικρή αδυναμία εδώ), Περικλής Κοσκινάς Βαγγέλης Λιάκος και Σπύρος Λιάκος.

Τι σκέφτηκαν αυτοί οι απίστευτοι τύποι να κάνουν; Σουβλατζίδικο. Αλλά τι σουβλατζίδικο; Κάτσε να κάνω ένα σκονάκι, να δω τι γράφει ο φίλος μου και food editor Βασίλης Δημαράς που έχει πάει καλεσμένος. 

Σουβλατζίδικο (θέλω λίγο να το επαναλάβουμε για να αρχίσουν οι σιελογόνοι αδένες να εργάζονται, ευχαριστώ) στεγασμένο σε ένα νεοκλασικό, με αρτοποιείο, κρεοπωλείο και μανάβικο εντός. Στο αρτοποιείο ετοιμάζονται και ψήνονται οι πίτες (οκ, με έχουν κερδίσει ήδη), στο κρεοπωλείο κόβεται το κρέας (χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι, προβατίνα) και ψήνεται μπροστά σου ενώ τα λαχανικά έρχονται από το μανάβικο, φρέσκα φρέσκα. 

Λίγο έλεος στον συντάκτη που γράφει αυτό το κείμενο μεσημεριάτικα.
Ένα με προβατίνα το τσάκιζα τώρα.

Hoocut: Πλ. Αγ. Ειρήνης 9, Αθήνα, τηλ. 210 3240026. 

  
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!