Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Παρασκευή είναι η τέλεια μέρα για χορό, υπόγεια πάρτι (και "υπόγεια" πίτσα)

Η Κέλλυ σήμερα "βγάζει" από πάνω της την κούραση της εβδομάδας, χορεύοντας μέχρι το πρωί!


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι άνθρωπος που αγαπάει το έξω. Μη με αφήσεις κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους όλη μέρα! Θ’ αρχίσω να σκαρφαλώνω στα ντουβάρια σαν τον Spiderman, προσπαθώντας να βρω έναν τρόπο να βγω έξω.

Παρόλα αυτά, πρέπει να το παραδεχτώ. Δεν έχω τα ίδια κουράγια (που λέμε και στο χωριό μου), με αυτά που είχα ότι ήμουν μικρότερη. Γιατί, καλή μου φίλη, αν δεν πατήσεις τα 30 και δεν έχεις full time δουλειά, δεν θα καταλάβεις τι εστί κούραση. Οk, υπάρχουν και γυναίκες στην ηλικία μου, με οικογένεια και παιδιά, αλλά θα μιλήσω για τα δικά μου προβλήματα τώρα!

Γιατί, για εμένα που αγαπώ τόσο την βραδινή έξοδο, το να βγω έξω την Παρασκευή το βράδυ, που μου έχει βγει όλη η κούραση της εβδομάδας, πλέον απαιτεί πολύ προσωπική συζήτηση με τον εαυτό μου. Ε, σήμερα είναι η μέρα γι’ αυτό τον εσωτερικό διάλογο. Και θα πιέσω τον εαυτό μου, γιατί ξέρω ότι αν βγω σήμερα έξω, θα περάσω καλά! Έχει ωραία event η πόλη μας σήμερα, γι’ αυτό! Άσε που το αξίζουμε ε;

Έτσι λοιπόν, αποφάσισα ότι θα σύρω τα κουρασμένα μου πόδια για να κάνω μία πρώτη στάση στην Σχολή Καλών Τεχνών. Εκεί, ξεκινάει σήμερα το 8ο Athens Video Dance Project. H ομάδα του AVDP  σε συνεργασία με το Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών διοργανώνει μία τριήμερη κινηματογραφική και χορευτική πρόταση για το κοινό, μία πλούσια γεύση από ελληνικές και ξένες δημιουργίες με ταινίες και ντοκιμαντέρ χορού, έργα εικονικής πραγματικότητας, performances, παραστάσεις χορού και εργαστήρια παραστατικών τεχνών και videodance.

Αν σου ακούγεται όσοενδιαφέρον ακούγεται και σε εμένα, και κυρίως αν αγαπάς έστω και λίγο τον χορό, τότε επιβάλλεται να κάνεις και εσύ μία στάση στο φεστιβάλ!

Μετά τον χορό που θα απολαύσω (visually), θα το… ρίξω και στον χορό στο απόλυτο υπόγειο της Αθήνας! Το Crust (Πρωτογένους 13, Αθήνα) είναι δύο πολύ επιτυχημένα μαγαζιά, σε έναν χώρο! Aπό την μία, έχεις το Crust - πιτσαρία με εκπληκτική πίτσα, και από την άλλη έχεις το Crust - hot spot της πόλης για πάρτι! Το μαγαζί απ’ ότι καταλαβαίνεις, τα βράδια (όποτε έχει κάποιο πάρτι φυσικά), μετατρέπεται σε ένα από τα πιο booming μέρη της πόλης και στεγάζει τα πιο πετυχημένα πάρτι!

Σήμερα, η ομάδα Locked θα παρουσιάσει το πρώτο TanzenStraße Part, με επιρροές από Βερολίνο και μουσικές από Spiritual Electronica μέχρι Space Disco και Techno! Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι θα γίνεται χαμός, γι’αυτό και σε περίπτωση που το μαγαζί, γεμίσει επικίνδυνα ή πολύ απλά νιώσω μια λιγούρα, θα κάνω μία βόλτα στο πάνω μέρος του μαγαζιού και θα απολαύσω ένα κομμάτι πίτσα.

Τι λες; Θα ακολουθήσεις;

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…