Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*H Αλεξάνδρα έδωσε ραντεβού με 5 άντρες
Σήμερα θα πάω στο Hoocut, true pitta που άνοιξε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Τη γνωστή. Ναι, τσιγγέλι και κοπή, hook και cut, και μια dream team, μια ομάδα που παίζει και κερδίζει, οι σεφ του Cookoovaya, Κλεομένης Ζουρνατζής, Νίκος Καραθάνος (μια μικρή αδυναμία εδώ), Περικλής Κοσκινάς Βαγγέλης Λιάκος και Σπύρος Λιάκος.

*H Λένα ήπιε ουζάκι
Θα πάω για ούζο. Και μεζέ! Στου Λούη (Λεωνίδου 87  & Μυκάλης), ένα «καφενείο» που λατρεύω, με 14 είδη ούζων (παρακαλώ), υπέροχους σπιτικούς μεζέδες, φάβα της μανούλας και τρομερό χαλβά!

*H Μαριέτα ήπιε καφέ στην Καρύτση
Στο "Pairidaeza" θα βρω την ηρεμία και το περιβάλλον που θέλω. Στο ιστορικό αυτό κτήριο του 1862, που φιλοξενούσε τη θρυλική Λέσχη Παρνασσός. Θα ανέβω πατάρι, έτσι για να βλέπω το έξω από ψηλά (και να ρίξω μια κλεφτή ματιά στη προθήκη που έχει παλιό ραδιόφωνο, τσαγιέρα και... βιβλία φυσικά). Θα πάρω το διπλό εσπρεσάκι μου, θα ρίξω μια κλεφτή ματιά στο βιβλίο μου και θα κανονίσω όσα πρέπει να γίνουν μέσα στην ημέρα. 

*Η Κέλλυ... διχάστηκε
Το Crust (Πρωτογένους 13, Αθήνα) είναι δύο πολύ επιτυχημένα μαγαζιά, σε έναν χώρο! Aπό την μία, έχεις το Crust - πιτσαρία με εκπληκτική πίτσα, και από την άλλη έχεις το Crust - hot spot της πόλης για πάρτι! Το μαγαζί απ’ ότι καταλαβαίνεις, τα βράδια (όποτε έχει κάποιο πάρτι φυσικά), μετατρέπεται σε ένα από τα πιο booming μέρη της πόλης και στεγάζει τα πιο πετυχημένα πάρτι!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός