Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*H Mαριέτα το έριξε στη φωτοσύνθεση
Κουκάκι, λοιπόν, έχει το μενού, και καφέ στο ΚΙΝΟΝΟ (Φαλήρου 48). Η μεγάλη του τζαμαρία θα με διευκολύνει να... φωτοσυνθέσω και θα μου φτιάξει τη διάθεση.  

*H Αλεξάνδρα τα... spaσε
Έχω κλείσει ήδη θεραπείες για δύο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, εκεί όπου είχα πάει τις τρεις κουμπάρες μου ως δώρο, λίγο πριν με στεφανώσουν. Απόδειξη ότι πάντα θεωρούσα ένα spa ως το καλύτερο δώρο. 

*Η Λένα περιπλανήθηκε σε σελίδες
Mήπως, τελικά, τα ρομαντικά μας όνειρα, μας δυσκολεύουν υπερβολικά τη ζωή μας; Εννοείται πως το έχεις αναρωτηθεί κι εσύ. Ε, σήμερα που θα αγοράσω το "Χρονικό του Έρωτα", του Αλαιν ντε Μποττόν (Εκδόσεις Πατάκη), θα μας λύσω το μυστήριο. Και θα μπορώ να σου πω ακόμα κι αν ο έρωτας είναι “κεραυνός" ή "δεξιότητα". 

*Η Γωγώ πήγε σινεμά
Η αγάπη είναι σαν το νερό: παίρνει άπειρες, συχνά απρόβλεπτες και αλλόκοτες μορφές. Σαν την αγάπη των ηρώων της νέας ταινίας του Γκιγέρμο ντελ Τόρο, που προβάλλεται από σήμερα στις ελληνικές αίθουσες με τίτλο «Η μορφή του νερού». 

*Η Κέλλυ ήπιε σάκε
Πάμε βόλτα στην… πλατεία λοιπόν, (της Νέας Σμύρνης, ποια άλλη;) όπου έχω κλείσει ένα ρομαντικότατο, αντι-ρομαντικό τραπέζι στο Boa Wok & Sushi Bar (25ηςΜαρτίου και Ειρήνης 2, Νέα Σμύρνη). 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ