Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μπυρίτσα κανείς;

Σήμερα, Παρασκευή και η Κέλλυ… χαλαρώνει!


Κέλλυ Νόβακ

Επιτέλους Παρασκευή! Και δεν είναι μια όποια κι όποια Παρασκευή. Είναι μια άκρως ανοιξιάτικη Παρασκευή! Και έχω σκοπό να την απολαύσω κάνοντας το… απόλυτο τίποτα! ΟΚ, υπερβάλλω. Μία βόλτα θα την κάνω/κάνουμε. Και αν με ακολουθήσεις, δεν θα χάσεις στο υπόσχομαι!

Αφού τελειώσω την δουλειά λοιπόν, θα πάρω ένα Uber (όσο οι ταξιτζήδες τους κάνουν bullying εγώ θα τους στηρίζω) και θα κατευθυνθώ προς Νέα Φιλαδέλφεια.

Λοιπόν, ένα έχω να σου πω: η Νέα Φιλαδέλφεια είναι πολύ “happening”! Στην πλατεία Πατριάρχου έχουν ανοίξει εδώ και καιρό μερικά πολύ ωραία μαγαζάκια για ποτό, φαγητό, καφέ κ.ο.κ. Πρόσφατα λοιπόν, ανακάλυψα την πιο… πολύχρωμη μπυραρία ever και εκεί λέω να την «βγάλω» σήμερα!

Το Εν Αιθρία (Βρυούλων 4, Πλ. Πατριάρχου, Νέα Φιλαδέλφεια) έχει ανοίξει εδώ και αρκετά χρόνια και αποτελεί από τις top προτιμήσεις των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο. Γι’ αυτό αν πας, μην εκπλαγείς αν δεν βρεις αμέσως τραπέζι για να κάτσεις.

Ο όμορφος χώρος του μαγαζιού περιλαμβάνει και ένα μεγάλο μπαλκόνι που «βλέπει» προς την πλατεία και το καθιστά το τέλειο spot για αυτές τις ανοιξιάτικες και ηλιόλουστες ημέρες που διανύουμε. Φυσικά, αυτό δεν είναι το μόνο ωραίο στο μαγαζί. Αν είσαι λάτρης της ζυθοποιίας, τότε θα αγαπήσεις σίγουρα αυτό το μέρος, μιας και η τεράστια ποικιλία που υπάρχει σε μπύρες, θα σε κάνει να θέλεις να τις δοκιμάσεις όλες!

Μπορείς να απολαύσεις μια παγωμένη μπύρα λοιπόν, από την Ισπανία, την Γερμανία, το Βέλγιο και από πολλά, πολλά ακόμη μέρη του κόσμου, ανάλογα με την διάθεση και τη… γευστική σου παλέτα! Όποια κι αν επιλέξεις λοιπόν, επιβάλλεται να την συνοδεύσεις με μια ποικιλία κρεατικών… Πήγαινε πεινασμένη, γιατί την ποικιλία αυτή να ξέρεις ότι θα θέλεις να την φας όλη και, το μεγάλο μέγεθός της θα σε «προκαλέσει» να την… καταβροχθίσεις, μέχρι να μην μείνει τίποτα στο πιάτο σου! Και αφού το κάνεις αυτό, απλά… χαλάρωσε στο μπαλκόνι και απόλαυσε την θέα. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περάσεις την Παρασκευή σου, απ’ αυτός;

Εγώ πάντως, αυτό θα κάνω!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου