Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ένα break και λίγη ποίηση

Η Μαριέτα απολαμβάνει γευστικά πιάτα και χορταστικές λέξεις.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Χάλασε ο καιρός λίγο σήμερα, αλλά ξέρεις τι; Η διάθεσή μας δε θα πάθει το ίδιο! Θα πάμε βόλτα και θα περάσουμε πολύ όμορφα, ακόμα και με μουντόκαιρο.

Για αρχή, σίγουρα πρέπει να το ρίξουμε στη δουλίτσα, αλλά εκεί κάπου στη μέση της ημέρας θα πάμε προς το Κολωνάκι γιατί υπάρχει λόγος σοβαρός και γευστικός! To Minnie the Moocher (Τσακάλωφ 6) για να υποδεχτεί την Άνοιξη ετοίμασε ένα ολοκαίνουργιο lunch break fix meny. Ε, και πρέπει να το δοκιμάσουμε σου λέω!

Δίνοντας έμφαση σε ελληνικά προϊόντα, όπως στον κιμά που φτάνει από την Καρδίτσα, ο σεφ Φώτης Παυλόπουλος δημιούργησε μια σειρά από νόστιμα πιάτα και ένα μενού που περιλαμβάνει επιλογή από τρεις δροσερές σαλάτες και δύο κυρίως πιάτα ή πιάτο ημέρας, ένα ποτήρι κρασί ή παγωμένη μπύρα και για το τέλος ένα φλιτζάνι καφέ. Όλα αυτά, έναντι 18 ευρώ/άτομο. Εγώ, πάντως, θα διαλέξω μια σαλάτα Caprese με ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό, και ένα μπιφτέκι Cab Calloway! 
 

minniein.jpg
 

Με γεμάτο στομάχι στο βαθμό που δε θα μας πιάσει υπνηλία μπορούμε να συνεχίσουμε με τα αμέτρητα "to-do", και να μετρήσουμε αντίστροφα για τις διακοπές που έρχονται και μας υπόσχονται λίγη ξεκούραση παραπάνω.

Για καληνύχτα, προτείνω να διαβάσουμε ποίηση, να βολτάρουμε με τη σκέψη δηλαδή, μέσα από στιχάκια. Ε, τι νόμιζες; Δε θα γιορτάζαμε την Παγκόσμια Μέρα ακόμα κ ετεροχρονισμένα;

Κρατάω στα χέρια μου, λοιπόν, το "Μικρό βιβλίο για μεγάλα όνειρα" του Τάσου Λειβαδίτη. 

Ζήσαμε πάντοτε άλλου και μόνον όταν κάποιος μας αγαπήσει ερχόμαστε για λίγο…

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια