Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Post vacation syndrome

Η Κέλλυ είναι αποφασισμένη να περάσει καλά αυτή την Παρασκευή και να μην "πέσει" σε.... κατάθλιψη μετά την επιστροφή από τις πασχαλινές διακοπες!


Κέλλυ Νόβακ

Ας το παραδεχτούμε από τώρα. Όλους μας πιάνει αυτό το feeling. Αυτό το μετά-vacation-σύνδρομο, με τα εμφανή σημάδια κατάθλιψης που έχουμε μετά τις διακοπές. Είτε είναι οι διακοπές των Χριστουγέννων, του Πάσχα, του καλοκαιριού κ.ο.κ. ΟΚ, λογικό δεν είναι; Δηλαδή από εκεί που ήσουν (λογικά) κάπου στην εξοχή, που ξυπνούσες ότι ώρα ήθελες αναπνέοντας καθαρό αέρα και δεν είχες ούτε μια έγνοια στο κεφάλι σου, τώρα πάλι τα ίδια: το ξυπνητήρι «βαράει» σαν τρελό, το αφεντικό δεν σταματάει να γκρινιάζει κι αντί για καθαρό αέρα εισπνέεις την έλλειψη αποσμητικού από τις μασχάλες του διπλανού σου στο μετρό. Το να πάρει την «κάτω μπάλα» η κατάσταση της διάθεσής δεν θέλει και πολύ, οπότε πριν προλάβει αυτή να ρολάρει προς τα κάτω, εγώ θα αλλάξω τις συνήθειες μου. Θα μετατρέψω το post-vacation-depression-syndrome και θα το κάνω post-vacation-fun! Παρασκευή είναι εξάλλου, μία-δυό μερούλες από την δουλειά τις ξεκλέψαμε ούτως ή άλλως, οπότε όλα ευνοούν προς μια fun Παρασκευή!

Έφυγα λοιπόν, post-δουλειάς (…), σε ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της Αθήνας –που by the way σερβίρει τέλειο brunch, αλλά δεν είναι της παρούσης αυτό. Το Beauty Killed the Beast (Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός) είναι σίγουρα από τα πιο interesting και dreamy μέρη να επισκεφθεί κανείς είτε είναι “brunch o’ clock”, είτε απλά happy hour και θέλεις να ξεκινήσεις την διασκέδαση, αμέσως μετά την δουλειά!

Θα μαζευτούμε με την παρέα και θα απολαύσουμε ένα κοκτέιλ από τον μακροσκελή “Pick Your Cocktail Personality” κατάλογο που απλά σε προκαλεί να ανακαλύψεις το alter ego σου μέσα από ενδιαφέρουσες μίξεις διαφορετικών ποτών. Ένα-δύο κοκτεϊλάκια πριν την… μεγάλη βραδιά και η καλύτερη παρέα φίλων είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει τέλεια η βραδιά!

Η συνέχεια έχει μια σύντομη στάση στο σπίτι για λίγο “regrouping” (γνωστό και ως ντους και αλλαγή outfit), με σκοπό να υποδεχτούμε τη συνέχεια της βραδιάς, ενδυματολογικά αλλά και ψυχολογικά πιο κατάλληλα. Η βραδιά θα είναι μεγάλη εξάλλου και σίγουρα θα περιλαμβάνει πολύ χορό και ξενύχτι, εφόσον σήμερα κάτι ενδιαφέρον ξεκινάει στον χώρο του EKEI (Λέκκα 23-25, Σύνταγμα).  Το πάρτι Freaky Friday” είναι μία νέα συνήθεια στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας που αρχίζει σήμερα και που είμαι σίγουρη ότι θα δώσει πάθος και πολύ ωραίες στιγμές στις βραδιές μας. Το πάρτι –απ’ ότι διάβασα- θα «κυμαίνεται» στους ήχους του RnB - Trap - EDM  & πολλών Party Hits γενικότερα, με ένα εντυπωσιακό line up από DJs να είναι στα decks (βλ. ο αγαπημένος μας Dj Rider, o James jim και Paul Q.b). Προβλέπεται πολλά υποσχόμενο το πάρτι και έχω εναποθέσει σ’ αυτό όλες μου τις ελπίδες για να με κρατήσει εκτός “post-vacation-depression-syndrome”, το λιγότερο για την σημερινή βραδιά!

Join me, will you?

Φωτό: Facebook @EKEI

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς