Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Spa day!

Η Κέλλυ μπαίνει σε mode καλοκαιριού και απολαμβάνει μια ημέρα αφιερωμένη στην χαλάρωση!


Κέλλυ Νόβακ

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ, να μου πεις πότε «έφυγε» ο Απρίλης; Πότε… πρόλαβε και πήγε 20 Απριλίου; Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό ε; Πλησιάζει το καλοκαίρι… επικίνδυνα! Και επειδή θέλω να μου ταιριάξει γάντι το καινούργιο Boy London μαγιό που αγόρασα από το ASOS, θα αρχίσω από τώρα να προσέχω την διατροφή μου, το σώμα και γενικά την εμφάνιση μου, για να είμαι πανέτοιμη για το φετινό καλοκαίρι!

Θα ξεκινήσω λοιπόν, την ημέρα μου υγιεινά! Πρόσφατα, παρέλαβα από την Activia ένα εκπληκτικό «πακέτο» που είχε μέσα γιαούρτι, κέικ, δημητριακά, μπανάνα, αλμυρά μπισκοτάκια. Όλες τις σωστές επιλογές, δηλαδή, για να ξεκινήσει κανείς την μέρα του!

Τέλος, λοιπόν, στις… τυρόπιτες από τον φούρνο, από σήμερα Θα αρχίσω να προσέχω την διατροφή μου και όχι μόνο για «να κάνω σώμα», αλλά κυρίως για την υγεία μου! Και τα Healthy Snack της Activia είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαμβάνω από εδώ και πέρα το πρωινομεσημεριανό μου.

Μίας και είμαι ήδη “on the right track” και γεμάτη με ενέργεια, ξέρω ότι θα τα «δώσω» όλα σήμερα στην δουλειά. Ίσως η ενέργεια και καλή διάθεση που έχω να μην προέρχεται μόνο από το υγιεινό μου γεύμα, αλλά και για το…ραντεβουδάκι που έχω κλείσει για μετά το γραφείο.

Όπως σου είπα, η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε εμένα, εξ’ ού και η επόμενή στάση μου, στο κέντρο αισθητικής, Urbane Skin (Kανάρη 23, Κολωνάκι). Σήμερα, λοιπόν, έχω τον προγραμματισμένο καθαρισμό προσώπου (που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουμε αυτή την εποχή!). Επέλεξα το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής, γιατί την προηγούμενη φορά που πήγα, έμεινα τρομερά ευχαριστημένη! Πρόκειται για έναν εκπληκτικό χώρο στο κέντρο του Κολωνακίου που προσφέρει πραγματικά τρομερές υπηρεσίες.

Σκέψου κάτι σαν ένα μίνι σπα, στο κέντρο της πόλης! Το κέντρο προσφέρει πολλά. Από καθαρισμό προσώπου, μέχρι και εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου (βλ. botox, κρυοθεραπεία με παγωμένους γλόμπους, κολλαγόνο και πολλές άλλες πρωτοποριακές υπηρεσίες που δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμα καν στην Ελλάδα), σε καλές τιμές.

Εγώ, θα κάνω καθαρισμό προσώπου, όπως σου είπα, με οξέα φρούτα, κάτι που ξέρω ότι θα με αναζωογονήσει και εμένα και το δέρμα μου (σε αυτό θα βοηθήσουν και τα μαγικά χεράκια της Ράνιας, η οποία κάνει εκπληκτικό μασάζ προσώπου…)!

Νομίζω, ότι η σημερινή ημέρα, είναι μια καλή αρχή. Δηλαδή και την διατροφή μου θα αρχίσω από τώρα να προσέχω (δεν θα περιμένω τελευταία στιγμή) και όμορφη και λαμπερή θα νιώσω. Αυτό είναι ένα καλό ξεκίνημα για να υποδεχτώ την επόμενη σεζόν, δυναμικά!

Φωτό: Urbaneskin

Για περισσότερα, μπες στο Urbaneskin.com

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών