Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Η Γωγώ είδε ταινίες
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της ημέρας είναι το i.P.A.S. Film Festival, που αρχίζει γίνεται στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι) μέχρι την Κυριακή 22/4 (καθημερινά 17.30-23.30): ένα επταήμερο ταινιών μικρού μήκους, αφιερωμένο στο πολιτικό σινεμά.

Η Αλεξάνδρα έφαγε vegan σουβλάκι
Αμέσως μετά, έτσι όπως θα είναι καταχαρούμενη η κόρη μου με τα βιβλία της στα χέρια, θα την πάω να φάμε ένα ωραίο σουβλάκι. Διαφορετικό, vegan, και όπως λένε, νόστιμο. Το φτιάχνουν στην Θεμιστοκλέους, στο 43, σε ένα καινούριο μαγαζί που λέγεται Amanita Grill.

*Η Μελίνα ήπιε κρασί στην Κυψέλη
Θα πάω περπατητά, ως την πλατεία του Αη Γιώργη. Κάτω απ' τα δέντρα, στρωμένα τραπεζάκια περιμένουν για κολοκυθοκεφτέδες, τσίπουρο και γαριδομακαρονάδα. Στην ¨Κυβέλη" (Επτανήσου 15) όλα είναι όμορφα. Και οι τιμές της, οι πιο όμορφες απ' όλα! Αν προτιμας κρασί, θα πάρουμε χύμα. Είναι τέλειο! Κι αν πεινάς πολύ, θα παραγγείλουμε και μια τηγανιά. Κολασμένη...

*Η Μαριέτα ψήφισε γλύκα
Μετά τη δουλειά, λοιπόν, έχω τρόπο να μου φτιάξω το κέφι. Θα πάω στο Τιτάνια! Εκεί, έχει ξεκινήσει ο θεσμός "γλυκές μέρες" που σε περίπτωση που δεν τον ήξερες, πρέπει να τον μάθεις. Στο πλαίσιο του, τρέχουν αφιερώματα με λαχταριστά γλυκά... Εγώ θα το ρίξω στη φράουλα η οποία φέτος έχει την τιμητική της, και θα βρίσκεται εκεί παρέα με τη σοκολάτα, σε μοναδικά γλυκίσματα! Θα πάρω Bavaroise φράουλας, με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος! 

*Η Κέλλυ έκανε τα beaute της
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη σε εμένα, εξ’ ού και η επόμενή στάση μου, στο κέντρο αισθητικής, Urbane Skin (Kανάρη 23, Κολωνάκι). Σήμερα, λοιπόν, έχω τον προγραμματισμένο καθαρισμό προσώπου (που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουμε αυτή την εποχή!). 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat