Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Η Γωγώ επιλέγει πράσινο
Σήμερα λοιπόν θα ξεκινήσω τη μέρα μου με μια βόλτα στον Εθνικό Κήπο, έναν κήπο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, καθώς μέχρι σήμερα διατηρεί το σχεδιασμό αλλά και μέρος της χλωρίδας και της πανίδας που είχαν φέρει οι ειδικοί από τη Βαυαρία και τη Γαλλία στους οποίους η βασίλισσα Αμαλία είχε αναθέσει τη δημιουργία του πριν από δύο σχεδόν αιώνες.

*Η Αλεξάνδρα έβαλε το μαγιό της
Θα καθίσω στον ζεν χώρο της ονειρικής γυάλινης πισίνας, και η αισθητική μου θα με ευχαριστήσει που την έφερα σε αυτό το τόσο μοντέρνο μινιμάλ περιβάλλον. Στην πραγματικότητα θα με ευγνωμονεί καθώς αυτή η καθαρή ματιά στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση είναι το καλύτερό της.

*Η Λένα βούτηξε στoν καφέ
Ξυπνάω με μια τεράστια λαχτάρα για καφέ! Και λέω να υπακούσω στο… ένστικτο μου! Του καφέ! Θέλω έναν ωραίο μεγάλο, χορταστικό, φρεσκοαλεσμένο καφέ, θέλω και μια όμορφη μεγάλη σκιά , θέλω και φοίνικες και χαλαρή μουσική και γλυκό. Έφυγα για Ιλίσια! Για την τελευταία μου ανακάλυψη που ακούει στο όνομα Espressoholic (Γρηγορίου Αυξεντίου 88) και που έχει ό,τι ακριβώς θέλω κι ονειρεύομαι αυτό το Τεταρτιάτικο πρωί!

*Η Τίνα κάνει νοερά ταξίδια
Λέω να πάω να κάνω τα νύχια μου σήμερα. Θα κάνω μανικιούρ ecstasy ροδοφούξια γυαλιστερό. Θα πω να μου φτιάξουν κι έναν ανανά πάνω. Με την ροζ κάντιλακ που έχω παρκάρει στο κεφάλι μου θα πηγαίνει χάρμα.

*Η Κέλλυ βολτάρει στην Χίο
Αποκαλούν τη Χίο «μυροβόλο», λόγω των μεθυστικών αρωμάτων από τους κήπους με τους λαλάδες και τα εσπεριδοειδή δέντρα. Πολύ σωστά κάνουν λοιπόν, και την αποκαλούν έτσι. Μπορεί με το που πατήσεις στο λιμάνι του νησιού, η πρώτη μυρωδιά που θα σου έρθει να είναι η αλμύρα της θάλασσας, παρόλα αυτά, μια γρήγορη βόλτα να κάνεις και αμέσως θα καταλάβεις ότι επάξια έχει λάβει αυτό τον τίτλο.

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;