Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Τίνα, οι εκπτώσεις, μια πάστα και ένας βαψομαλλιάς

Είναι τόσα που έχω ανάγκη και σε κανένα από αυτά δεν γίνονται εκπτώσεις. Ή μήπως;



Ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στις εκπτώσεις. Ίσως παλιά, τότε που μπορούσες να κρατήσεις στο Attica ρούχα με μια μικρή προκαταβολή και να πας να τα πάρεις όταν άρχιζαν οι εκπτώσεις σε άλλη τιμή. Ωραίο αυτό, ε; Πού το θυμήθηκα... Αλλά ακόμα και τότε, όταν ερχόταν ο καιρός των εκπτώσεων, η Τινούλα είχε φύγει ήδη για διακοπές.

Ωραίοι καιροί. Ευλογημένοι.

Σήμερα που η Τινούλα δεν έχει φύγει ακόμα για διακοπές και δεν είναι και σίγουρη αν έχει εκείνη καθυστερήσει να φύγει ή αν έχουν αποφασίσει οι εκπτώσεις να ξεκινήσουν νωρίτερα... θα πάρω ένα μπουκαλάκι νερό (γιατί έχει και 45 βαθμούς) και μια ομπρέλα μίνι (γιατί πιάνουν και κάτι μπόρες στο άσχετο) και θα πάρω τους δρόμους να δω αν αυτά που θέλω είναι σε έκπτωση.

Θα πάω σε ένα Hondos Center τιμής ένεκεν γιατί χωρίς beauty καλοκαίρι δεν γίνεται...

Ψάχνω το αγαπημένο μου make up Lancome και μια καλή αδιάβροχη μάσκαρα.

teintmiracle.jpg

Νομίζω ότι οι εκπτώσεις είναι ότι πρέπει για να προμηθεύεσαι πράγματα που ούτως ή άλλως χρησιμοποιείς συνέχεια. Βέβαια απ' ότι βλέπω δεν έχουμε καμία σοβαρή έκπτωση στα καλλυντικά και στα μακιγιάζ... οπότε πάμε παρακάτω. Τόσο στα καλλυντικά επιλεκτικής όσο και σε εκείνα τα ευρείας, περισσότερο ειδικές προσφορές γίνονται.. παρά ενιαίες εκπτώσεις. Τώρα αν πετύχεις το brand που προτιμάς, να συγκαταλέγεται σε εκείνα που ο Hondos έχει σε έκπτωση... Νομίζω είναι κάτι που πρέπει να παρακολουθήσεις στενά για να ξέρεις πότε, πόσο και πού...

Πάω να δω τι γίνεται στα Funky Buddha γιατί έχω διάθεση και γιατί έτσι μου αρέσει. Αγαπημένα ρούχα στα οποία πάντα βρίσκω κάτι πολύ συμπαθητικό.

Χμμμ. Τι λες για αυτό το φλοράλ αμάνικο πουκαμισάκι με 40% έκπτωση στα 11,97 ευρώ; Πα μαλ, πα μαλ..

funkybuddha.jpg

Να μην πάμε και λίγο παραπέρα σε κάποιο από τα καταστήματα Adidas για ένα ακόμα τζάκετ Adidas Originals; Σήμερα με βολεύει αυτό στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα. Ιδανικά θα ήθελα αυτό το πορτοκαλί που το έχω και σε μπλε σκούρο και σε κόκκινο και σε μαύρο.

adidasjacket.jpg

Δεν το βρίσκω. Ή να πω καλύτερα δεν το βρίσκω σε συμπαθητική τιμή; Ναι,  Οπότε...

Τέλος τώρα... Μάλλον δεν θα πάρω τίποτα. Γιατί αυτά που βρίσκω και θέλω δεν έχουν έκπτωση και αυτά που έχουν έκπτωση είναι, συνήθως, πράγματα που δεν θέλω.

Οπότε προχωρώ στον δρόμο που χάραξε το Ίντερνετ, το μέρος που έχει μόνιμα εκτπώσεις, αν ψάξεις καλά.

Θα περάσω την υπόλοιπη μέρα κεκλεισμένων των θυρών, αφιερωμένη στην ηλεκτρονική περιήγηση.

θα φροντίσω να έχω πάρει μια ωραία παστούλα από τα Fresh. Να αυτήν που ονομάζεται nude cake σε ποτήρι και είναι βανίλια, μασκαρπόνε και φρέσκα φρούτα του δάσους. Ααααχχχχ. Ούτε αυτή με έκπτωση, φυσικά. Κι ας έχω φάει 1500 μέχρι τώρα... Στους gold class πελάτες, μια ειδική προσφορά θα έπρεπε να την κάνετε, Fresh!

fresh.jpg

Και αφού τελειώσω με το εν λόγω ποτηράκι παστούλα ή έστω καθώς θα το τρώω θα ανοίξω Netflix για να κλείσει όμορφα αυτή η καυτή πλην παγερά αδιάφορη μέρα.

Παιδιά, θα δω το The Forest.

forest.jpg

Πρώτα απ' όλα γιατί είναι γαλλικό. Έχω πάθει κάτι και θέλω να ακούω γαλλικά όλη μέρα, βλέπεις.

Δεύτερον γιατί ο υπαστυνόμος είναι απροσδιορίστου ηλικίας (άνω των 45 και κάτω των... δεν ξέρω), ενδεχομένως βαψομαλλιάς και.. ω, οποία έκπληξις... πολύ, πολύ ελκυστικός. Στο μεταξύ είμαι τόσο μαζοχίστρια, που αρνούμαι να γκουγκλάρω τον ηθοποιό για να μου λυθούν αυτόματα οι απορίες... Απολαμβάνω να περιεργάζομαι κάθε γκριμάτσα, λεπτομέρεια και κίνησή του και να κάνω τις ολόδικές μου απέραντες υποθέσεις. 

Εν ολίγοις δες το The Forest. Καλό είναι.

Αν έφτασες ως εδώ. Καλημέρα, καλησπέρα. Σε φιλώ.

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.