Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*H Γωγώ στροβιλίζεται
Ποιος μπορεί να πει «όχι» σε μια τέτοια πρόταση εξόδου; Προσωπικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ, δεδομένου μάλιστα ότι έχω συνδέσει το θερινό σινεμά με κλασικά αριστουργήματα, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται και αυτό το ψυχολογικό θρίλερ.

*Η Αλεξάνδρα βρίσκει λιμάνι
"Πάμε να φύγουμε!" μου είπε και η κολλητή μου και αμέσως μετά πρόσθεσε "Μην με πας σε καμιά ταβέρνα με κοψίδια!". Λες και είμαι εγώ τέτοιος τύπος, ήμαρτον.

*Η Λένα πάει πάλι Γκάζι
Το Γκάζι είναι "πολύ" σε όλα του: Πολύβουο, πολύχρωμο, πολυπρόσωπο, πολυμορφικό. Για μένα, όμως, έχει και μια μελαγχολία, μια αλλόκοτη  μοναχικότητα. Έτσι το νοιώθω, χρόνια τώρα... Και μου πάει. Και μ’ αρέσει. Και τ’ αγαπάω.

*Η Τίνα πάει εκπτώσεις
Ποτέ δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στις εκπτώσεις. Ίσως παλιά, τότε που μπορούσες να κρατήσεις στο Attica ρούχα με μια μικρή προκαταβολή και να πας να τα πάρεις όταν άρχιζαν οι εκπτώσεις σε άλλη τιμή. Ωραίο αυτό, ε; Πού το θυμήθηκα...

*Η Κέλλυ έχει μια πολύ Bizarre μέρα
Έπρεπε να κάνω κάτι. Προφανώς και άλλαξα κομμώτρια και προς καλή μου τύχη, κάποια φίλη μου σύστησε το Bizarre (25ης Μαρτίου 7, Νέα Σμύρνη) στην γειτονιά μου, τη Νέα Σμύρνη. Μπήκα στο site, στην σελίδα τους στο FB και είδα μόνο καλές κριτικές. Αποφάσισα να πάω. Από τότε δεν έχω «φύγει»! Με τις συμβουλές των ειδικών aka της Έφης και της Ειρήνης και της Κατερίνας, λίγο καιρό μετά τα μαλλιά μου παρέμειναν και ξανθά και υγιή!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30