Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μία … “Bizarre” μέρα, είναι η καλύτερη μέρα

Η Κέλλυ χρειάζεται μια ανανέωση σήμερα. Και την «φέρνει» φρεσκάροντας τα μαλλιά της.



Mικρή είχα θέμα με τα μαλλιά μου. Δεν μου άρεσαν. Δεν ξέρω γιατί. Σε περίπτωση που δεν στο έχω πει ένα εκατομμύριο φορές ήδη, έχω φυσικά σγουρά μαλλιά. Τι πράγμα κι αυτό που όταν έχεις ένα στιλ μαλλιών, να θέλεις τελικά το αντίθετο; Γεννήθηκα με καστανά σγουρά μαλλιά και μικρή ζήλευα τα ίσια, ξανθά της κολλητής μου Κατερίνας.

Μεγαλώνοντας όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Άρχισα να εκτιμάω την ιδιαιτερότητα των μαλλιών μου και τελικά τ’ αγάπησα. Το φυσικό μου χρώμα όχι και τόσο, μιας και από τα 18 μου, άλλαζα συνέχεια απόχρωση. Μέχρι που, μία ωραία πρωία, αποφάσισα ότι θέλω να δω πώς θα ήμουν ξανθιά. Με κόπο, τελικά, και πολύ προσοχή από την τότε κομμώτρια μου, τα κατάφερα!

Απ’ αυτό….

https://www.instagram.com/p/j3z447L5Xx/?taken-by=thom_kon

Έγινα…. Αυτό!

https://www.instagram.com/p/BIxeZsajpf-/?taken-by=kelly__novak

Φανταστικά! Από τότε που έγινα ξανθιά έριξα… μαύρη πέτρα πίσω μου και στα μαύρα μαλλιά μου! Φυσικά, αυτό είχε και το τίμημά του. Όταν κάποια στιγμή τα «άνοιξα» πολύ, η τότε κομμώτριά μου, δεν πρόσεξε πολύ…., με αποτέλεσμα μία μέρα, όσο λουζόμουν να αρχίσουν να κόβονται τούφες από τα μαλλιά μου! Απλά και ξεκάθαρα… Τα μαλλιά μου είχαν και επίσημα «καεί».

Έπρεπε να κάνω κάτι. Προφανώς και άλλαξα κομμώτρια και προς καλή μου τύχη, κάποια φίλη μου σύστησε το Bizarre (25ης Μαρτίου 7, Νέα Σμύρνη) στην γειτονιά μου, τη Νέα Σμύρνη. Μπήκα στο site, στην σελίδα τους στο FB και είδα μόνο καλές κριτικές. Αποφάσισα να πάω. Από τότε δεν έχω «φύγει»! Με τις συμβουλές των ειδικών aka της Έφης και της Ειρήνης και της Κατερίνας, λίγο καιρό μετά τα μαλλιά μου παρέμειναν και ξανθά και υγιή!

Σήμερα λοιπόν, είναι η προγραμματισμένη, μηνιαία επίσκεψη στο Bizarre. Ήρθε η στιγμή να βάψω την ρίζα των μαλλιών μου και να ανανεωθώ! Δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις, προσωπικά όμως, ακόμη κι αυτή την μικρή περιποίηση που κάνω κάθε μήνα, μου αλλάζει την διάθεση. Νιώθω πιο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση! Ειδικά, όταν αντικρύσω την τέλεια απόχρωση που θα μου κάνει η Έφη ή Ειρήνη!

Φυσικά, η επιτυχία των μαλλιών μου βασίζεται στις γνώσεις που έχουν οι υπάλληλοι του κομμωτηρίου, στα καλής ποιότητας προϊόντα που χρησιμοποιούν και φυσικά στο ταλέντο και την αγάπη για το επάγγελμα που έχουν όλοι στο Bizarre!

Αγαπώντας λοιπόν, με τα χρόνια τα φυσικά σγουρά μαλλιά μου και αγαπώντας το χρώμα που μου κάνουν στο Bizarre, είμαι πάντα σίγουρη ότι θα νιώθω αυτοπεποίθηση και αγάπη για εμένα την ίδια! Και φέτος το καλοκαίρι, δεν θα είναι εξαίρεση αυτό! Και μη ξεχνάς… #LoveYourSummerSelf

Φωτό: Instagram @kelly__novak

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ