Μία … “Bizarre” μέρα, είναι η καλύτερη μέρα - AllYou.gr

Search

Μία “Bizarre” μέρα, είναι η καλύτερη μέρα

Η Κέλλυ χρειάζεται μια ανανέωση σήμερα. Και την «φέρνει» φρεσκάροντας τα μαλλιά της.

13 Ιουλίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Mικρή είχα θέμα με τα μαλλιά μου. Δεν μου άρεσαν. Δεν ξέρω γιατί. Σε περίπτωση που δεν στο έχω πει ένα εκατομμύριο φορές ήδη, έχω φυσικά σγουρά μαλλιά. Τι πράγμα κι αυτό που όταν έχεις ένα στιλ μαλλιών, να θέλεις τελικά το αντίθετο; Γεννήθηκα με καστανά σγουρά μαλλιά και μικρή ζήλευα τα ίσια, ξανθά της κολλητής μου Κατερίνας.

Μεγαλώνοντας όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Άρχισα να εκτιμάω την ιδιαιτερότητα των μαλλιών μου και τελικά τ’ αγάπησα. Το φυσικό μου χρώμα όχι και τόσο, μιας και από τα 18 μου, άλλαζα συνέχεια απόχρωση. Μέχρι που, μία ωραία πρωία, αποφάσισα ότι θέλω να δω πώς θα ήμουν ξανθιά. Με κόπο, τελικά, και πολύ προσοχή από την τότε κομμώτρια μου, τα κατάφερα!

Απ’ αυτό….

A post shared by Thomas Konstas (@thom_kon) on

Έγινα…. Αυτό!

Φανταστικά! Από τότε που έγινα ξανθιά έριξα… μαύρη πέτρα πίσω μου και στα μαύρα μαλλιά μου! Φυσικά, αυτό είχε και το τίμημά του. Όταν κάποια στιγμή τα «άνοιξα» πολύ, η τότε κομμώτριά μου, δεν πρόσεξε πολύ…., με αποτέλεσμα μία μέρα, όσο λουζόμουν να αρχίσουν να κόβονται τούφες από τα μαλλιά μου! Απλά και ξεκάθαρα… Τα μαλλιά μου είχαν και επίσημα «καεί».

Έπρεπε να κάνω κάτι. Προφανώς και άλλαξα κομμώτρια και προς καλή μου τύχη, κάποια φίλη μου σύστησε το Bizarre (25ης Μαρτίου 7, Νέα Σμύρνη) στην γειτονιά μου, τη Νέα Σμύρνη. Μπήκα στο site, στην σελίδα τους στο FB και είδα μόνο καλές κριτικές. Αποφάσισα να πάω. Από τότε δεν έχω «φύγει»! Με τις συμβουλές των ειδικών aka της Έφης και της Ειρήνης και της Κατερίνας, λίγο καιρό μετά τα μαλλιά μου παρέμειναν και ξανθά και υγιή!

Σήμερα λοιπόν, είναι η προγραμματισμένη, μηνιαία επίσκεψη στο Bizarre. Ήρθε η στιγμή να βάψω την ρίζα των μαλλιών μου και να ανανεωθώ! Δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις, προσωπικά όμως, ακόμη κι αυτή την μικρή περιποίηση που κάνω κάθε μήνα, μου αλλάζει την διάθεση. Νιώθω πιο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση! Ειδικά, όταν αντικρύσω την τέλεια απόχρωση που θα μου κάνει η Έφη ή Ειρήνη!

Φυσικά, η επιτυχία των μαλλιών μου βασίζεται στις γνώσεις που έχουν οι υπάλληλοι του κομμωτηρίου, στα καλής ποιότητας προϊόντα που χρησιμοποιούν και φυσικά στο ταλέντο και την αγάπη για το επάγγελμα που έχουν όλοι στο Bizarre!

Αγαπώντας λοιπόν, με τα χρόνια τα φυσικά σγουρά μαλλιά μου και αγαπώντας το χρώμα που μου κάνουν στο Bizarre, είμαι πάντα σίγουρη ότι θα νιώθω αυτοπεποίθηση και αγάπη για εμένα την ίδια! Και φέτος το καλοκαίρι, δεν θα είναι εξαίρεση αυτό! Και μη ξεχνάς… #LoveYourSummerSelf

Φωτό: Instagram @kelly__novakΑκολούθησε το allyou στο Instagram!