Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Η Γωγώ έκανε... κατάδυση
Σε προσκαλώ σε μια κατάδυση στον παγωμένο ωκεανό του Αρκτικού Κύκλου αλλά και στους βαθύτερους φόβους σου. Εισιτήριό σου θα γίνει η νέα τηλεοπτική σειρά «The Terror», που βασίζεται στην αληθινή αποστολή δύο πλοίων, των «Έρεβος» και «Τρόμος», στη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, με σκοπό την ανακάλυψη του Βορειοδυτικού Περάσματος, η οποία κατέληξε στο θάνατο όλων των μελών του πληρώματος όταν τα πλοία παγιδεύτηκαν στους πάγους.

*Η Αλεξάνδρα είπε lol
Θα καταλήξουμε σε ένα στέκι όπου δεν έχουμε ξαναπάει. Έχω βρει ένα που μου φαίνεται ότι θα την ενθουσιάσει. Το Milk & Cookies στην Περικλέους που διαθέτει όλα τα στοιχεία που κάνουν τα κορίτσια κάθε ηλικίας να φωνάζουν lol! Το όνομά του, πολύ ξεκάθαρο καθώς εδώ βρίσκεις milkshakes και cookies. Αλλά πώς; Σε φανταστικούς συνδυασμούς γεύσεων και σε ακόμα πιο φανταστικό σερβίρισμα, σούπερ πληθωρικό! 

*Η Μελίνα πήγε Γκάζι
Η σημερινή μου βόλτα έχει ξύπνημα πρωί πρωί με την αυγούλα, εργασία και χαρά κι αμέσως μετά το μεσημέρι, δηλαδή αμέσως μετά το γραφείο, ένα παγωμένο τσάι ροδάκινο με... ήλιο και "Δέντρα πολλά δέντρα" παρέα μου και αγκαλιά μου! Εξηγούμαι, πάραυτα: Mια αναπαυτική πολυθρόνα, τραπεζάκι με θέα ή και χωρίς, στο Del Sol  στην καρδιά του Γκαζιού (Βουτάδων 44)  το δροσερό μου  ροδακινένιο τσάι  και στα χέρια μου το βιβλίο της Ρούλας Γεωργακοπούλου "Δέντρα πολλά δέντρα" (Εκδόσεις Πόλις). 

*Η Μαριέτα το έριξε στο φαΐ
Και επειδή ξέρω ότι θα με πάρει βράδυ, την παρέα μου θα την φέρω επίσης βόρεια, για να πάμε στα Friday's της περιοχής, που είναι αγαπημένα. Θα παραγγείλω το αγαπημένο μου Jack Daniel's Chicken Alfredo και θα απλωθώ στον καναπέ με την γνώριμη αίσθηση του "πόσο ωραία πέρασα και σήμερα". 

*Η Κέλλυ παρτάρει
Έχει πάρτι σήμερα λοιπόν η βόλτα μου και επειδή η πόλη μας είναι πιο vibrant από ποτέ, θα πάω όχι σε ένα, αλλά σε δύο πάρτι –πολύ απλά γιατί δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα στα δύο! Κανένα πρόβλημα δεν έχω, μιας και τα δύο πάρτι είναι κοντά το ένα με το άλλο (θα προετοιμαστώ ενδυματολογικά και θα φορέσω φλατ σήμερα) και αντί για το σύνηθες “bar hoping”, όπου πηγαίνουμε από το ένα μπαρ στο άλλο, θα κάνω… “party hoping”!

 

*Kεντρική φωτογραφία 7 Cactus Facebook

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»