Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια μέρα με την Δούκισσα στον Έβδομο

Isabel Marant, L' Oreal Paris και Δούκισσα για σήμερα!



Μπορεί να ήμουν και η πρώτη που έφτασα στο press event της #lorealparisgr!

Όχι μπορεί. Ήμουν η πρώτη.

Η συνεργασία της αγαπημένης μου εταιρίας με την αγαπημένη μου Isabel Marant για μια καινούργια σειρά make up είναι γεγονός και ήρθε η ώρα να είμαστε οι πρώτες που θα τα δούμε, θα τα αγγίξουμε και θα τα δοκιμάσουμε.

Μεγάλη η συγκίνηση. Διότι όταν πιάνεις στα χέρια σου λίγη Isabel Marant είναι σα να πιάνεις ολίγο όνειρο σε μια σταγόνα.

https://www.instagram.com/p/Boqm8AMglfK/?taken-by=tina_kouloufakou

Η θέα από τον Έβδομο (όροφο) της στοάς Καλλιγά είναι μαγική. Ο multi event χώρος που φιλοξενείται το event είναι, μαγικά, λιτός και απέριττος.

apopsila copy 1.jpg

Εν μέσω υπέροχων μικροσκοπικών γλυκών και κάθε λογής απίστευτης μπουκίτσας, κινούμαστε ανυπόμονα περιμένοντας να δούμε αυτό το κορίτσι το όμορφο τη Δούκισσα. Οι κουβέντες που αιωρούνται είναι πολλές.

Περπάτησε η Δούκισσα στο catwalk της Isabel Marant στο Paris Fashion Week; Φόρεσε Isabel Marant;

Περπάτησε σε σόου άλλου σχεδιαστή;

Πέφτει και ένα Sonia Rykiel στη μέση και μπερδευόμαστε όλοι ακόμα περισσότερο.

 glika copy 1.jpg glika1 copy 1.jpg

Εν τάχει λοιπόν. Η Δούκισσα βρέθηκε στο ξεχωριστό L' Oreal Paris Le Defile ως το πρόσωπο της L' Oreal Paris Ελλάδας και περπάτησε στο συγκλονιστικό πλωτό catwalk μαζί με iconic συναδέλφους της όπως την ηθοποιό Andie McDowell, την Doutzen Kroes, την Eva Longoria... Όλες πολύ προσιτές, όπως μας είπε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Boq6TCAhfGz/?taken-by=allyougr

Και η ίδια η Δούκισσα είναι ένα πολύ προσιτό κορίτσι. Ένα κορίτσι πάνω απ' όλα. Γλυκύτατο, πανέμορφο που δεν σταματούσε να μιλάει για τις εντυπώσεις της από το σόου στο Παρίσι. Και για να να λύσουμε τις απορίες. Η Δούκισσα δεν περπάτησε στο σόου της Isabel Marant. Ήταν βαμμένη με Isabel Marant X L' Oreal Paris και φορούσε ένα υπέροχο outfit Sonia Rykiel.

Δες απόσπασμα από το L' Oreal Paris Le Defile με την Δούκισσα εδώ

Και κάπως έτσι λύθηκαν και οι τελευταίες απορίες για να έρθουμε στη νέα σειρά μακιγιάζ που σκοπό έχει να μας τρελάνει. Αλήθεια.

 isabel1 copy 1.jpg  

Να δες λίγο όλα τα προϊόντα

https://www.youtube.com/watch?v=6nWANgOH22s

Με ένα, κυριολεκτικά, post modern αλλά και, φουτουριστικά, λιτό και καθαρό packaging, η συνεργασία της Isabel Marant με την L' Oreal Paris μας προσφέρει ακριβώς τόσα όσα χρειαζόμαστε. 

Τα απαραίτητα κραγιόν στις χρωματικές τάσεις της σεζόν για όμορφα χαμόγελα που ονομάζονται, έτσι απλά, Smile.

Το συγκλονιστικό highlighter Shine που προσδίδει την επιθυμητή λάμψη όπου εσύ την χρειάζεσαι. Και εδώ ανοίγω παρένθεση για να σου πω ένα τιπ από την ίδια την Δούκισσα: Αν το τοποθετήσεις στο κέντρο πάνω ακριβώς από την μέση των χειλιών σου κάνει αυτόματα τα χείλη να φαίνονται πολύ πιο γεμάτα και juicy!

Τις σκιές Smoke (where there's smoke there's fire, baby) που θα κάνουν ένα smoky luxurious look πανεύκολο αλλά και το star product για μένα, το Amaze!

Το Amaze είναι ένα gloss που χρησιμοποιείται σε χείλη και μάγουλα και έχει πραγματικά κάτι το neon. Όχι, δεν έχει κάτι το neon, είναι τελείως neon. Και τελείως τέλειο. Πάρτο και βάλε το στα μάγουλά σου σαν ρουζ. Και θα δεις και θα τρελαθείς. Ο τρόπος που ενσωματώνεται στον τόνο του δέρματός σου είναι του ο-νεί-ρου!

Αυτό που με συναρπάζει στα νέα αυτά προϊόντα είναι η τεράστια γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν. Είναι σα να σκέφτηκαν και εμάς τις μεγαλοκοπέλες που, ένα πρόβλημα με την πρεσβυωπία το έχουμε, ως γνωστόν, πως να το κάνουμε τώρα...

Και κάπως έτσι τελειώνει η βόλτα μου, σήμερα. Με πολλά νέα προϊόντα, λίγο Δούκισσα, πολύ Έβδομο (ουρανό) και λίγο περισσότερη ομορφιά στα μάτια και στο μυαλό μου.

Λίγο περισσότερη ομορφιά παντού. Δε νομίζω ότι χρειάζομαι τίποτ' άλλο.

Και ένα bonus για σένα: Δες κι άλλο L' Oreal Paris Le Defile με αγαπημένη Δούκισσα περίπου στο 1:12 εδώ. Love love love

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά