Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μην μένεις μόνο στη θεωρία

Πέρνα –και κέρνα- στην πράξη.



Αχ, πότε θα βρεθούμε; Καλά, χαθήκαμε εντελώς, ε; Σίγουρα θα κανονίσουμε. Αυτές οι φράσεις δεν είναι απλές για μένα. Πονάνε. Κυρίως γιατί επαναλαμβάνονται και ποτέ δεν περνάνε στην πράξη. 

Δεν θέλω να συναντηθώ με τις φίλες μου; Δεν θέλω να βρεθώ σε ωραία μέρη και να κάνω catch up; Φυσικά και θέλω, δεν είμαι (και τόσο) τρελή.

Ο χρόνος, αυτός ο άτιμος τα φταίει. Προσπαθώ να τον κοντρολάρω, να τον πολεμήσω, λιγάκι να τον παγώσω. Να μην τρέχει τόσο πολύ. Να το πάει λίγο χαλαρά και να μου επιστρέψει και εμένα να χαρώ. Να μην τον κυνηγώ.

Σήμερα το απόγευμα θα τον παγώσω, θα αφήσω για το βράδυ τα άπειρα κείμενα που έχω να γράψω, και θα πάω να συναντήσω μια φίλη μου από τα παλιά σε μια από τις αγαπημένες μου γειτονιές στην Αθήνα, το Χαλάνδρι.

Να πάμε στο Theory bar & more, μου είπε. Εκεί μένει, εκείνη ξέρει. Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει τόσα και τόσα για αυτό το στέκι που κρύβεται σε μια στοά στην αγορά. Φαίνεται πως δεν είναι και τόσο καλά κρυμμένο αφού παίζει να είμαι η μόνη που δεν το έχω επισκεφτεί. 

theory_mesa.jpg

Περνάς, λέει, τη στοά και βρίσκεσαι σε μια φοβερή αυλή, με φράχτες και λουλούδια, με σούπερ αρχιτεκτονική άποψη και ακόμα καλύτερο καφέ και περίφημα κοκτέιλ. 

Για κοκτέιλ απογευματιάτικα δεν το βλέπω. Ένα ωραίο καφεδάκι όμως θα το πιω. Και θα περάσω θεαματικά από την θεωρία στο Theory. 

Δεν μπορώ άλλα λόγια και υποσχέσεις. Φέτος θέλω πράξεις.  

Info: Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι τηλ. 2106801633

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30