Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πρωτεύουσας.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ πάει Lemon
Τώρα που χειμωνιάζει, πιάνει λιμάνι στο Νέο Κόσμο και συγκεκριμένα στο Θέατρο Radar (Πλ. Αγίου Ιωάννη & Πυθέου 93), όπου θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε όσοι δεν μπορέσαμε να την ακολουθήσουμε στην καλοκαιρινή «κρουαζιέρα» της.

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα είναι καλεσμένη σε πάρτι γενεθλίων

Μέχρι να έρθει το πάρτι της κόρης μου διανύουμε τη σεζόν που οι προσκλήσεις στην πόρτα του ψυγείου συναγωνίζονται τους λογαριασμούς. Χαμός. Παιδικά πάρτι βεβαίως. Σε άλλα περνάω καλά, σε άλλα καλύτερα. Τα παιδιά περνάνε τέλεια σε όλα, εννοείται.

*Την Τετάρτη, η Λένα ζει την περιπέτεια
Τι, δεν το έχεις ξανακούσει; Σου εξηγώ, λοιπόν: Πρόκειται για έναν (πολυ)χώρο αναψυχής, στην "καρδιά" ενός πυκνόφυτου δάσους, στο οποίο διοργανώνονται πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση. Η πιο ενδιαφέρουσα είναι (μακράν) οι εναέριες διαδρομές. Ακριβώς αυτό θα κάνουμε σήμερα: Θα "πετάξουμε" σε ύψος μέχρι 15 μέτρων.

*Την Πέμπτη, η Τίνα κρέμεται στην άκρη ενός γκότζι μπέρι

Μπαίνω και παίρνω μια χούφτα energy mix με μπέρις και μακαντάμια. Μια χούφτα με λίγο από όλα τα super foods του κόσμου τούτου... Αυτά που με κάνουν να ανοίγω απαλά την παλάμη, να την φέρνω στο στόμα, κι όταν η άκρη του γκότζι αγγίζει τα χείλη ένας άνεμος φυσάει... μου παίρνει τα μαλλιά, είμαι στο καροτσάκι στο πλάι της BMW του πατέρα μου και στο στόμα μου είναι τα super foods της παιδικής μου ηλικίας.

*Την Παρασκευή, η Αλεξάνδρα ροκάρει στην Κυψέλη
Καλά... Κυψέλη; θα σκεφτείς. Δικαίως. Έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τότε που έβγαινα στην Κυψέλη. Ή που έβγαινα σκέτο. Τώρα τελευταία όμως διαισθάνομαι ότι αυτή η πολύχρωμη, πολύβουη και multi ethnic γειτονιά έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς