Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πρωτεύουσας.



*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα υπάγει εις τον Κήπο

Απόψε το εισιτήριό μου είναι κλεισμένο για τον Κήπο, στο Από Μηχανής Θέατρο, για να δω τον αγαπημένο μου Στέλιο Μάινα (Χριστέ μου, πόσο με στοίχειωσε στο πρώτο επεισόδιο του Ου φονεύσεις) και την Κάτια Σπερελάκη να ερμηνεύουν το έργο του Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Bruce Gooch.

*Την Τετάρτη, η Λένα πάει πλατεία
Το σημερινό πρωϊνό με βρίσκει στην Πλατεία Αμερικής. Όχι για καφέ. Ούτε για βόλτα με αναμνήσεις, ούτε για ρεπορτάζ, ούτε από περιέργεια. Είμαι στο Αγκάθι. Ένα χώρο Τέχνης . Και είμαι εδώ για τον Άγγελο, για τα «Ακατέργαστα τοπία» του, αλλά και για τον φίλο Γιώργο (Καρτάλο), ιδιοκτήτη και «ψυχή» του Αγκαθιού.

*Την Πέμπτη, η Τίνα περνάει μια μέρα στην Καλών Τεχνών

Έλεγα ότι εμείς οι γραφιάδες είμαστε στην χειρότερη δυνατή θέση σε αυτές τις σύγχρονες κοινωνίες. Αλλά όχι. Δεν είμαστε εμείς. Οι καλλιτέχνες είναι. Οι ζωγράφοι. Οι γλύπτες. Οι σχεδιαστές. Αυτοί που έρχεται να τους πάρει την θέση, το νόημα και την ουσία κάθε κυρ Μήτσος και κυρά Μαρία (τυχαία επιλογή ονομάτων) που ξύπνησαν μια μέρα και την είδαν art creators και art experts.

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ πίνει 42 κοκτέιλ
Και ένα ωραίο και καλό ποτό -ή μάλλον κοκτέιλ- θα απολαύσω σήμερα. Φύγαμε για 42! Ούτε 42 χιλιόμετρα, ούτε για 42 μέρες. Απλά για ΤΟ 42 ή για να το πω σωστά, για το 42 Barstronomy (Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα). Το 42 είναι χρόνια τώρα από τα αγαπημένα στέκια του κέντρου, και παρότι «άλλαξε χέρια» πριν λίγο καιρό, παραμένει το ίδιο αγαπητό στο αθηναϊκό κοινό.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30