Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το αγαπημένο σου στέκι. Υπάρχει;


Κέλλυ Νόβακ

Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η ρουτίνα. Αν είναι μία που με ικανοποιεί και δεν με κάνει να βαριέμαι, τότε είμαι χαρούμενη. Από μικρή το είχα αυτό. Τα καλοκαίρια στο χωριό μου στην Χίο, έχω μια συγκεκριμένη ρουτίνα όταν κάνω διακοπές και νομίζω από τότε «κόλλησα» με αυτή την φιλοσοφία. Το να πηγαίνω δηλαδή σε γνώριμα μέρη να φάω, να πιώ το ποτό μου, τον καφέ μου. Εκεί όπου μαζεύονται όλοι. Και που τελικά θα είμαστε όλοι μια τεράστια παρέα. Γι’ αυτό μ’ αρέσει να έχω στέκι. Και στην Αθήνα πάντα αναζητούσα ένα τέτοιο μέρος. Κάποτε, τα στέκια με την παρέα ήταν το Γκαζάκι και το Tapas στο Γκάζι. Ωραίο τότε το Γκάζι. Ήταν πιο παρεϊστικο συγκριτικά με τώρα. Και μου αρέσει να έχει αυτή την αίσθηση ένα μέρος. Να είναι κατάλληλο για την «παρέα». Ευτυχώς, αυτό το μέρος το έχω βρει. Μου πήρε καιρό, αλλά το βρήκα.

Αναφέρομαι φυσικά στο πολυαγαπημένο Mπελ Ρεϋ (Φαλήρου 88, Κουκάκι). Αν και το κλίμα από τους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί πρέπει να το «κερδίσεις» (δεν είναι οι πιο ευχάριστοι υπάλληλοι με την πρώτη ματιά…), μετά από λίγο όλοι «ξεδιπλώνονται» και συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν vibes. Αλλά αυτό είναι και το θαυμάσιο με αυτό το μαγαζί. Πέρα του ότι είναι ένας πολύ όμορφος χώρος, τελικά τα vibes που εκπέμπει, η μουσική που παίζει, όλα σε κάνουν τελικά να αισθάνεσαι οικεία, άνετα.

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος να που είναι το αγαπημένο μου στέκι. Και είναι αυτό το μέρος που πάντα θα νιώσω ασφάλεια και που ξέρω ότι θ’ απολαύσω το αγαπημένο μου ποτό (κάνουν το καλύτερο gin & tonic) και την καλή παρέα με τους φίλους μου, κάθε, μα κάθε φορά.

Φωτό: Instagram @belraybar

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου