Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πρωτεύουσας.



*Την Δευτέρα, η Λένα πάει πλατεία
Ο Άγγελος  είναι ο Άγγελος Παπαδόπουλος. Ένας νέος ζωγράφος με «παλιά» ψυχή. Ένας καλλιτέχνης ώριμος κι ας βρίσκεται στο ξεκίνημά του. Τα έργα του είναι άμεσα αναγνωρίσιμα. Έχει μια σύγχρονη, φρέσκια ματιά και μια «παλιά» ψυχή που του δίνει μια ιδιόρρυθμη πατίνα. Τα έργα του είναι γνώριμα, μιλάνε στις αισθήσεις του θεατή και τον καλούν να εισέλθει στο σύμπαν τους.

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα βλέπει την πόλη σαν ζωγραφιά
Σήμερα δεν θα το αναζητήσω σε στολισμένες πλατείες αλλά στην έκθεση «Αθήνα Ενδοχώρα», σε έναν νέο, «φωτεινό» χώρο πολιτισμού, στο Κέντρο Τεχνών ΜΕΤΣ. Εκεί ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Βατόπουλος έχει στήσει το ζωγραφικό αφήγημα «Αθήνα Ενδοχώρα» με τη σύμπραξη 37 Ελλήνων δημιουργών.

*Την Τετάρτη, η Μελίνα στις βιτρίνες με έναν φλιτζάνι τσάι

Σήμερα, λοιπόν, σκέφτομαι να  απολαύσω το τσάι μου, με τη γεύση που λατρεύω, σε γωνιά αγαπημένη. Στο  El Jiron, στο Ν. Ψυχικό. Την μετεξέλιξη του αγαπημένου "Λωτού" Ο "Λωτός", στο Ν. Ψυχικό, ήταν  η απόλυτη τσαγερία. Τόσο κλασική και τόσο ατμοσφαιρική. Το El Jiron , σήμερα, είναι αλλαγμένο, μοντέρνο, αλλά  διακριτικά ζεστό.

*Την Πέμπτη, η Τίνα βρίσκει τους θησαυρούς

Σε τι αναφέρομαι με το «μικρούς, μεγάλους θησαυρούς»... Να σου πω.. Εμένα η Λιμπερτά είναι Η αγαπημένη μου σχεδιάστρια κοσμημάτων ήδη καμιά 10ετία τώρα. Κάθε χρόνο φροντίζω να παίρνω κάτι δικό της. Κάτι που θα με συνεπάρει τόσο πολύ ώστε να μην αντέχω να μην το έχω μόνιμα πάνω μου.Τα φτερά της; Τα έχω.Το μάτι της; Το έχω.Τον ιπτάμενο γάιδαρο; Τον έχω.Το δακτυλίδι ψαροκόκκαλο; Το έχω.Τον ιππόκαμπο; Τον έχω κι αυτόν.

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ κάνει beaute με πολλή μπύρα
Και πάλι Παρασκευή και για άλλη μια φορά είμαι σε πολύ καλή διάθεση. Ίσως βοηθάει το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί με αυτά πλησιάζει και η στιγμή που πρέπει να «σουλουπώσω» λίγο τον εαυτό μου. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ, γιατί είμαι σίγουρη ότι περνάς και εσύ αυτό το… στρες αυτή την περίοδο.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ