Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Με φτιάχνεις!

Αυτή τη Δευτέρα πίνουμε καφέ (και τι καφέ!) με τη Λένα!


Λένα Γρηγορίου

 Σήμερα, ξεκινώντας από το σπίτι μου, πήρα μαζί μου κι ένα βιβλίο. Έτσι, για... ψυχολογική στήριξη! Ποιό'  Το " Σε είδα" της Clare Mackintosh  (Εκδόσεις Mεταίχμιο). Μην ψάχνεις. Έτσι είμαι εγώ. Επιμένω να ακουμπάω στη λογοτεχνία που αγαπάω για να πάω παρακάτω, για να νιώσω πιο δυνατή, πιο σίγουρη.
Έριξα, λοιπόν, τη Mackintosh  στην τσάντα μου για... πάν ενδεχόμενο (!) και ξεκίνησα.  45649823_301534817362226_5918720987071539839_n.jpg Γραμμή για καφέ. Και τι καφέ! Μοναδικό! Μοναδικό, σου το είπα; Και πολύ καλά έκανα! Διότι ο καφές είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις και εκεί δεν κάνω υποχωρήσεις!
Και ως Vegan κορίτσι πάω και αγαπάω τα μέρη που μπορούν να μου προσφερουν τον vegan καφέ μου! Δηλαδή ροφήματα σόγιας, αμυγδάλου, καρύδας- ή Lactose free, με γάλα χωρίς λακτόζη. Δηλαδή στον "Γρηγόρη" Τι "ποιον Γρηγόρη"; Σε όποιον βρίσκεται στην ...ακτινα μου, κάθε φορά. Σήμερα θα με βρεις να πίνω ρόφημα αμυγδάλου στον Γρηγόρη στην Πανόρμου. photo.jpg
Και θα  συνοδεύσω το ρόφημα μου  και με ένα mini ντόνατ κανέλας. Και γιατί πίνω vegan καφέ; Διότι τα ροφήματα σόγιας, αμυγδάλου και καρύδας έχουν εξαιρετική γεύση και οφέλη που ούτε φαντάζεσαι! Με ελάχιστες θερμίδες και πολλές βιταμίνες. Το μεσημέρι, θα κάνω μια στάση στο γραφειο. Στα εξωτικά Σερπόλια. Ε, εκει θα παραγγείλω από τον Γρηγόρη (των Σεπολίων) το λατρεμενο μου γεμιστό κουλούρι Θεσσαλονίκης και το ρόφημα με γευση καρύδας. Με την απίθανη εξωτική του γεύση. Οχι, δεν θα μείνω για πολύ. Ίσα για τον καφέ  και για την παρέα. Εχω πλ΄να για σινεμά, βλέπεις. Και δεν μου τα χαλάει τίποτα και κανένας. asprodontis.jpg
Στην Αβάνα , τον κινηματογράφο στο Χαλάνδρι, όχι την άλλη Αβάνα στην ...Κούβα, με περιμενει ο Ασπροδόντης! Ταινία κινουμένων σχεδίων , βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον. Θα τη δω για να ξανανοιώσω παιδί και να μπω χχαλαρά στο Christmas spirit. Οι περιπέτειες του αγριου λυκόσκυλου είναι αυτό που χρειάζομαι για να δω με καθαρή ματιά τις περιπέτειες ...των ανθρώπων και να τραγουδήσω τα κάλαντα. Δίπλα στην Αβάνα, εχει και Γρηγόρη! Μεγαλεία! Ε, νε μην πιω ένα ρόφημα σόγιας για απόγευμα; Να μην φάω και μια σαλάτα Caesar's;  Δεν μπορώ να αντισταθώ στη νοστιμιά τους. Με τον Γρηγόρη μου στο χέρι, (το καινούργιο Χριστουγεννιάτικο ποτήρι που μου χάρισαν) θα μπω να απολαύσω τον Ασπροδόντη μου.
Εμείς θα τα πούμε την ερχόμενη εβδομάδα. Καλά Χριστούγεννα!      

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.