Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Λίγα Χριστούγεννα ακόμα, παρακαλώ

Βόλτα στο κέντρο με τον «Τηλέμαχο»



Από το «χιόνια στο καμπαναριό» περάσαμε στο «χιόνια στο κέντρο της Αθήνας», και από τα κάλαντα στο καιρικό φαινόμενο Τηλέμαχος, στο πιτς φυτίλι. 

Ωραία αίσθηση όμως- σαν κάποιος από εκεί ψηλά να παρατείνει λιγάκι την ψυχολογία των γιορτών, σαν κάποιος να έχει εισακούσει τις παρακλήσεις μας για λίγες γιορτές παραπάνω. 

Γρήγορα περνάνε οι άτιμες και ούτε που το καταλαβαίνεις. Μπορείς όμως να τις κρατήσεις ακόμα λίγο. Με τον δικό σου τρόπο, με τον δικό σου ρυθμό. Ας πούμε, γιατί να ξεστολίσεις από τώρα; Το σαββατοκύριακο που μας έρχεται, και βλέπουμε, δεν δεσμεύομαι. 

Και επειδή τις γιορτινές ημέρες λείπαμε από την Αθήνα, νομίζω ότι τώρα ήρθε η ώρα να τη χαρούμε. Θα πάρω, λοιπόν, την κόρη μου και θα πάμε στου Ψυρρή, στο Little Kook.

Οκ, εννοείται ότι είναι σαν να έχουμε ήδη πάει από τις τόσες φωτό που έχω δει στα σόσιαλ μίντια. Και εννοείται ότι το ίδιο ακριβώς θα κάνουμε και εμείς. Εξάλλου, το θέμα της διακόσμησης είναι ο αγαπημένος μας Καρυοθραύστης, δεν το χάνουμε με τίποτα.

(Ποιος τα ξεσκονίζει, βρε παιδιά, όλα αυτά, ειλικρινά).    

Θα πάμε νωρίς για να βρούμε ένα ωραίο τραπεζάκι. Θα παραγγείλουμε ζεστές σοκολάτες και red velvet cakes. Για να είμαι ειλικρινής, δεν τρελαίνομαι για τα γλυκά του τόσο όσο για τη διακόσμησή του. Η κόρη μου πάλι τρελαίνεται και για τα δύο, και αυτό μου φτάνει. 

Το Little Kook δεν είναι ένα στέκι για συνέχεια. Είναι ένα παραμυθένιο μέρος για σπέσιαλ εξόδους που θα έχεις να θυμάσαι μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναμπείς στο παραμύθι.  

Αν και εμείς δεν βγαίνουμε ποτέ. Το ζούμε κάθε μέρα. Και ήδη σκεφτόμαστε τις Απόκριες.   

Little Kook: Καραϊσκάκη 17, Τηλέφωνο: 21 0321 4144

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ