Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Super bowls, juice bars & smoothies

Από σήμερα ξεκινάω κι εγώ "Βόλτες στην πόλη"! Είμαι η Τόνια και θα πάω για Ακρόπολη.



Ακρόπολη. Περνάω έξω από ένα παραδοσιακό καφενείο καλυμμένο από βουκαμβίλιες, τόση ομορφιά… τόση μυρωδιά και ζωντάνια. Χώρεσε τελικά πολλή αισιοδοξία και Άνοιξη η βροχερή Τετάρτη μου, από μια μόνο εικόνα.

Έχουμε μόλις τελειώσει τα εργαστήρια της σχολής και φυσικά ψάχνουμε να βρούμε ένα μέρος για να απολαύσουμε φαγητό και συζήτηση. Ψάχνουμε όμως κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και σίγουρα υγιεινό. Κατευθυνόμαστε προς το Join Juice Bars (Ρόμβης 24).  

 

volta1.jpg


 Η φρεσκάδα και η γαλήνη του μαγαζιού αυτού είναι αισθητή από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Το μέρος έχει μια διαφορετική φιλοσοφία. Ίσως γιατί δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα "ανθυγιεινό". Έρχεται να εισβάλει ευχάριστα στην αστική κουλτούρα και να φιλοξενήσει έναν τρόπο ζωής υγιεινό, γεμάτο θετική ενέργεια και να στηρίξει την νεανικότητα όχι μόνο του σώματος αλλά και της ψυχής. Όλα αυτά τα πρεσβεύουν και τα προϊόντα τους. Καταρχάς έχει εξαιρετικής ποιότητας καφέ. Υπέροχα smoothies, με γάλα αμυγδάλου για παράδειγμα, αχλάδι, σπανάκι, αβοκάντο και matcha τσάι ή smoothie με ανανά, μπανάνα, φράουλα, σοκολάτα υγείας και λιναρόσπορο. Τα  smoothies πολλά και η επιλογή δύσκολη.

 

volta2.jpg
 
 Μπορείς να βρεις επίσης χορταστικά και γευστικά sandwiches με αβοκάντο, χούμους, πιπεριές, σπανάκι, σολωμό . Δεν μπορώ φυσικά να μην αναφέρω και τα υπέροχα super bowls, τα οποία είναι μια βόμβα βιταμινών και θρεπτικών συστατικών όπως κινόα, πράσινη σαλάτα, cranberries, αβοκάντο και φακές. Άφθονοι  φυσικοί χυμοί και ποικιλίες τσαγιού.

volta3.jpg

volta4.jpg
 
 
Οι υπάλληλοι του μαγαζιού ή αλλιώς οι juicers σε κάνουν με το χαμόγελο τους και την θετική τους ενέργεια να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. Όλη η διακόσμηση του μαγαζιού και η  θετική του αύρα, εκπέμπει κάτι θετικό και σε παρακινεί να ξεκινήσεις και εσύ έναν τρόπο ζωής πιο υγιεινό, με σωστές τροφές που θα σου δώσουν ενέργεια και δύναμη για να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της ημέρας σου. So… Go for it!

 

volta5.jpg

Τόνια Τζαφέρη
 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.