Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Έρωτας χωρίς τέλος

κι ένα πολύ ερωτικό τραπέζι στην μέση της πόλης



Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ.

Ότι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα; Ότι έρωτα σε λένε; Ότι έρωτας ή τίποτα; Ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι;

Δεν είμαι ερωτευμένη. Ή είμαι; Μέρα που είναι θα πάρω το έρωτας ή τίποτα και θα πάω μια βόλτα εκεί που ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

 

uNB7vmE9.jpeg.jpg 

Στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ το Minnie the Moocher έχει στρώσει για μένα το πιο ερωτικό τραπέζι της πόλης το οποίο με καλεί βουβά... με καλεί με την πιο ερωτική σιωπή του κόσμου να προδειπνήσω (και λέω προ γιατί έχω και σινεμά μετά).

Ο Φώτης Παυλόπουλος και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ένα γευστικό μενού αποκλειστικά για δυο. Δεν είμαι δυο αλλά τρώω για δυο οπότε και έκλεισα τραπέζι.

Στην γοητευτική ατμόσφαιρα του Minnie the Moocher με τα μεθυστικά του κοκτέιλ και τις ωραίες του μουσικές, έχω κλείσει ραντεβού με το άλλο μου μισό (τον εαυτό μου). Θα τσουγκρίσουμε για όλα αυτά που μας ενώνουν ολόκληρο το χρόνο... Ολόκληρο το χρόνο και σήμερα.

 

3vwJfGi7.jpeg.jpg 

Σήμερα. Μια τέτοια μέρα που αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα. Σήμερα που μπορούμε να γίνουμε ξανά εραστές με τον εαυτό μου. Ανέμελοι και παθιασμένοι.

Ναι, θα πάρουμε αυτό το γκουρμέ δείπνο και θα είναι η καλύτερη έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης βραδιάς.

Της βραδιάς που θα μας οδηγήσει ινκόγκνιτο στο κόκκινο βελούδο της θέσης του σινεμά.

Τι θα δούμε αγαπημένε εαυτέ μου σήμερα;

Το «Έρωτας χωρίς τέλος» βέβαια.

 

sinfin.jpg 

Μια όμορφη ερωτική ιστορία με SciFi ανατροπή. Σαν τη δική μας, ένα πράγμα.

Ένα ρομαντικό δράμα (κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά... δεν είμαι σίγουρη) σε σκηνοθεσία Σεζάρ και Χοσέ Εστεμπάν Αλέντα στο οποίο πρωταγωνστούν οι Χαβιέ Ρέι και η Μαρία Λεόν.

Ποιός δεν θα ταξίδευε πίσω στο χρόνο για να αλλάξει τα πράγματα που τον στεναχωρούν; Όταν ένας ντροπαλός, κοινωνικά αμήχανος Χαβιέ συναντά τη Μαρία, ένα δραστήριο, εξωστρεφές και διασκεδαστικό κορίτσι, είναι η αρχή ενός πανέμορφου ρομάντζου. Δεκαπέντε χρόνια μετά και το τοπία δεν είναι πια ειδυλλιακό. Η εμμονή του Χαβιέ για τη δουλειά του και τα ανεκπλήρωτα όνειρα της Μαρίας εμφανίζονται στο προσκήνιο και ειδικά στη Μαρία.  Η σχέση τους περνάει κρίση.

Ο Χαβιέ συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να την βοηθήσει. Πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να ξαναγράψουν τη μοίρα της Μαρίας και να αποφύγουν την άθλια πραγματικότητα που ζουν.  Μαζί, να ξαναζήσουν και να θυμηθούν τη μαγεία της πρώτης ημέρας που συναντήθηκαν, δεκαπέντε χρόνια πριν, με την ελπίδα ότι η Μαρία θα γίνει πάλι το χαρούμενο, ζωηρό κορίτσι που ερωτεύτηκε.

Αυτά διάβασα εαυτούλη μου και είπα να πάμε να το δούμε. Εμείς δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο, αγάπη μου, για να φτιάξουμε τα πράγματα. Σε μας η κρίση περνάει σχέση και ξέρουμε καλύτερα.

Χρόνια πολλά έρωτα. Κάθε μέρα.

 

Info:
Minnie the Moocher, Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι, τηλ.: 210 3641686,
 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου