Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες μας βόλτες

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός  πόλης.


Ρόμυ Μελάνι

Θέλεις να θυμηθείς πού πήγαμε, στις βόλτες μας, όλη την εβδομάδα, Ιδού!

*Την Δευτέρα, η Τόνια, επισκέπτεται  το Ergon House, το πρώτο Foodie Hotel, στην οδό Μητροπόλεως 21:"Το Ergon house λοιπόν είναι ένας ολοκαίνουργιος χώρος με πολλές υποσχέσεις και προοπτικές. Νεοτερικότητα, downtown αισθητική και πολύ καλό brunch...Μίνιμαλ διακόσμηση με σύγχρονη αύρα και ατμόσφαιρα...ένας χώρος που δεν θυμίζει τίποτα άλλο, μοναδικός! Κάτι που δεν έχεις ξανά επισκεφθεί στη Ελλάδα " 

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα πηγαίνει με τις φίλες της, τις bloggers, στον Ιανό για εκπαιδευτικά παιχνίδια και μετά τρέχει  "στο Αριστοκρατικόν να πάρω μερικές σοκολάτες για τη θεία μας στο χωριό, που θα επισκεφτούμε το σαββατοκύριακο. Είχε και στο χωριό της "αριστοκρατικές" σοκολάτες; Εδώ κολλάει. Ναι, για τη θεία μου τα καλύτερα! Γιατί και εμείς... είχαμε και στην πόλη μας πίτες; Κι όμως η θεία φτιάχνει τις καλύτερες."  

*Την Τετάρτη, ο Νίκος, κάνει βόλτα στο Μεταξουργείο, ανακαλύπτει το Πολιτιστικό Κέντρο Atopos CVC  αλλά και τη Fluffy Library. Όμως, "μετά την πνευματική και fun τροφή, ήρθε η ώρα και για την κανονική. Και επειδή, χορταίνουμε και με snacks (λέμε τώρα), σε πάω στον πιο γνωστό παπαγάλο της Αθήνας. Ναι, το «Μπλε Παπαγάλο». Το μέρος, όπου όλοι (έντεχνοι, λαικοί, καλλιτέχνες, φοιτητές) γίνονται μία παρέα και γεύονται όσα τους σερβίρει ο Παπαγάλος".  

*Την Πέμπτη, η Δήμητρα, σαν άλλη Ώντρεϋ Χέπμπορν και  Holly Golightly (ξέρεις, από το Breakfast at Tiffany's) στέκεται μπρος από μια βιτρίνα: "Εγώ λοιπόν, στέκομαι ώρα έξω και κοιτάω το Boudoir ( της Βούλας...). Μέρες τώρα περνάω και τσεκάρω τη βιτρίνα του, συνήθως στην Κυριακάτικη βόλτα μου. Είναι καινούργιο στην περιοχή (της Βούλας...) Σήμερα όμως είναι πρωί, είναι ανοιχτά και τυχαίνει να είμαι εκεί. Η εμφάνιση του παραπέμπει σε αυτό ακριβώς που σήμαινε αρχικά πάντα ο όρος της λέξης Boudoir. Ένας μικρός, κομψός χώρος, επιπλωμένος με vintage έπιπλα και floral ταπετσαρίες, στον οποίο "η κυρία του σπιτιού" θα μπορούσε να αποσυρθεί για να χαλαρώσει."

*Την Παρασκευή, η Ιλένα πάει στο Μουσείο Μπενάκη, στην Πειραιώς:"Εδώ σήμερα στις 7 το απόγευμα θα γίνει η παρουσίαση της έκδοσης “Stefanos Rokos: Nick Cave & The Bad Seeds’ No More Shall We Part, 14 paintings 17 years later” στο χώρο της έκθεσης, μαζί με τον γραφίστα κι επιμελητή του λευκώματος, Μανόλη Σπορίδη. Ο ζωγράφος Στέφανος Ρόκος οπτικοποίησε το σύμπαν του Nick Cave με τον πιο μαγικό τρόπο. Είναι περίεργο πως όταν ταιριάζουν οι χημείες αναδύεται αυτόματα η ροή της ομορφιάς".   

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου