Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ντύνομαι στα μπλε και πάω Καστέλλα

Μια βόλτα στις πιο σπουδαίες ευχές



Μην αναρωτιέσαι καθόλου ποιες είναι οι πιο σπουδαίες ευχές. Αυτές των πιο λαμπερών αστεριών αυτού του κόσμου, των παιδιών.

Για τα παιδιά σήμερα θα φορέσω το μπλε μου φόρεμα και θα κατέβω στην Καστέλλα για να βγάλω μερικές σέλφι. Θα ενώσω το μπλε της θάλασσας με το γαλάζιο του ουρανού, με μια πινελιά μπλε του κοβαλτίου από μένα και ελπίζω καθόλου βροχούλα, ε, Θεέ μου;

Σιγά το νέο, θα μου πεις. Θα πας να βγάλεις μερικές σέλφις. Πολύ σέλφιζ που μας το λες. Όχι, φίλη μου, στο λέω για να κάνεις το ίδιο. Να βάλεις κάτι μπλε, να φωτογραφηθείς, και να ανεβάσεις τη φωτό σου στα σόσιαλ από τις 20 έως και τις 29 Απριλίου, με τα hashtags #makeawishgreece, #worldwishday, #wearblueandshare.

Κατάλαβες τώρα;

Τι άλλο θα κάνω; Θα πάω να αγοράσω μερικές παιδικές ποδιές που θα μου χρειαστούν την Κυριακή. Με την κόρη μου οργανώνουμε ένα Bake-A-Wish, και σε συνεργασία με τα Easy Bake και τους Μύλους Αγίου Γεωργίου ψήνουμε και πουλάμε muffins με σκοπό να ενισχύσουμε το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος. 

Εμείς το διοργανώνουμε στον φούρνο Κονδύλης στην Πετρούπολη- εσύ μπορείς να ψήσεις σπίτι σου, και να πουλήσεις τα muffins στο σχολείο, στη γειτονιά, σε φίλους, όπου θες! (πληροφορίες για το Βake-A-Wish: στο 2109637660).

bake_mesa_new.jpg

Να θυμηθώ να περάσω και από το γραφείο της κολλητής μου να τους πω για τον περίπατο του Make-A-Wish που γίνεται το Σάββατο 20/4/19. Έχουμε κανονίσει να πάμε μεγάλη παρέα φέτος, μαζί με τα παιδιά μας, και περιμένουν από μένα τις λεπτομέρειες. Θα ξεκινήσουμε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι αυτή τη φορά και θα φτάσουμε μέχρι την Πύλη Αδριανού, που θα φωταγωγηθεί στα χρώματα του Οργανισμού. Ας αγοράσω και κανένα εξτρά μπλε μπλουζάκι γιατί η κολλητή μου όλο το ξεχνάει ότι πρέπει να φοράμε κάτι μπλε. Τι να την κάνω που την αγαπώ.  

Ένα στενό πιο πάνω, στο παπαγαλίσιο Los Loros, θα πάρω την αγαπημένη arepa* της κόρης μου και όταν γυρίσει από το σχολείο θα της τη φυλάω έκπληξη. Αν και είμαι τόσο σίγουρη για αυτό που θα μου πει:
«Καλά, μόνη σου πήγες; Ήθελα να έρθω και εγώ!».

Παιδιά. Το καθένα με την ευχή του και μερικά με τις πιο σπουδαίες. 

*arepa:  ψωμάκι με καλαμποκάλευρο

Πληροφορίες:
www.makeawish.gr

Los Loros: Ξενοφώντος 14, Σύνταγμα 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη